Kişilik & Karakter Seni en çok ne yoruyor? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yormayınnnnnn yorulmayınnnnn😃 Seni en çok ne yoruyor? Cevapla 26 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı. Kafaya takmak.. Kafamda dünyalar var gibi oluyor.. Ama takılanları atınca değmeyin keyfime.. 😄 1 5 Yorumla _Elyise 1 yıl İçinde bir ihtiyar yaşıyor bence senin 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin 1 yıl İhtiyarlarını çek üstümden.. 😅 Yorumla _Elyise 1 yıl Onlar senin tecrübelerin canım çekemem 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin 1 yıl O zaman kalsınlar.. 😄 Yorumla _Elyise 1 yıl Kalsın 😂 Yorumla
u AffedilmeyenFenomen Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25b cevap paylaştı. beni en çok bu sıralar iş yoruyor fazlaca yoğun.. 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. ülke akepeakepelilerticaret 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Gariplikler, anlamayacak olana laf anlatmak yorar. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her konuda yorum yapan laf anlamayan insanlar 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Anlatmaktan yorulurum karşı insan anlamaktan yılmıyor 😃 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl İnsanların bencilliği ve ego beni yoruyor fakat hiç biri zamanla gerçek yüzlerini gösterip vefasız oluşları kadar dokunmaz... 🥂 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı. Beni en çok yarım saat anlatıp sonra yüzüme he neydi der gibi bakanlar yoruyor 😁 0 0 Yorumla
Yazey47 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 70% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı. Ne yorduğunu bilmemek yoruyor. 1 2 Yorumla _Elyise 1 yıl O da zor 😂 Yorumla Yazey47 1 yıl Haklısınız Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Şöyle sorular. 1 1 Yorumla _Elyise 1 yıl Gicik Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. anlaşılamamak 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Belirsizlik.. oydukça oyuyor :/ 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 86,8b cevap paylaştı. Yaşamak yoruyor 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. En çok belirsizlikler yorar.. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 31,7b cevap paylaştı. Müşteriler yoruyor 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kafaya takmak.. Kafamda dünyalar var gibi oluyor..
Ama takılanları atınca değmeyin keyfime.. 😄
İçinde bir ihtiyar yaşıyor bence senin 😂
İhtiyarlarını çek üstümden.. 😅
Onlar senin tecrübelerin canım çekemem 😂
O zaman kalsınlar.. 😄
Kalsın 😂
beni en çok bu sıralar iş yoruyor fazlaca yoğun..
ülke
akepe
akepeliler
ticaret
Gariplikler, anlamayacak olana laf anlatmak yorar.
Her konuda yorum yapan laf anlamayan insanlar
Anlatmaktan yorulurum karşı insan anlamaktan yılmıyor 😃
İnsanların bencilliği ve ego beni yoruyor fakat hiç biri zamanla gerçek yüzlerini gösterip vefasız oluşları kadar dokunmaz... 🥂
Beni en çok yarım saat anlatıp sonra yüzüme he neydi der gibi bakanlar yoruyor 😁
Ne yorduğunu bilmemek yoruyor.
O da zor 😂
Haklısınız
Şöyle sorular.
Gicik
anlaşılamamak
Belirsizlik.. oydukça oyuyor :/
Yaşamak yoruyor
Insanlara laf anlatmak
En çok belirsizlikler yorar..
Boş insanlar yorar...
Müşteriler yoruyor