Allah güzel yaratmış derler. Ama gerçekten çok çirkinim?

Ben bazen görüyorum yakışıklı erkekler vardır bide tipsiz erkekler de vardır, normal tip erkekler de vardır vesaire. Ama bu tipsiz erkeklerin de az da olsa 1 tane falan arkadaşı oluyor. Ben zaten aşırı tipsizim. Boy 1.70 kilo 40. Kamburum da çok fazla. Dik durmaya çalışında da pek işe yaramıyor. Burnum da zayıflıktan karadeniz burnu gibi ya. Kaç tane okul değiştirmiş biriyim. 1 tane arkadaşım bile olmadı. Oldu da beni kullandılar saflığımdan. Kızları hiç sormuyorum zaten. Bu halim yüzünden çok acı çektim, göğsüm daraldı. Özgüvenimi kaybettim. Biri bana bişey gösterdiğinde ya da bir şey gördüğümde duygumu belli edemiyorum. Ne gülebiliyorum, ne korkabiliyorum, ne ağlayabiliyorum, ne sevinebiliyorum, ne üzülebiliyorum? Hepsi gitmiş bende. İntihara bile kalkışmıştım artık o derece. Bikeresinde daha öncelerden buraya böyle soru sormuştum fotoğraf da atmıştım kendi selfiemi. Kötü kötü dalga alaycı cevaplar geldi. Diğer insanlarda böyle sorular soruyorlar fotoğraf da atıyorlar. Güzel cevaplar görüyorum okadar da tipsiz değilsin falan filan. Bana geldiği cevaplar Japon gibisin Endonezyalı gibisin bilmem ne. Abi o kadar mi tipsizim cirkinim ya.

Allah güzel yaratmış derler. Ama gerçekten çok çirkinim?