23 yaşındayım sevgilim yok. Aşık olan yok. 50 yaşındaki kadınlara bile sevgilileri yeni telefon alıyor, evlenmek için karısına para harcamak için işe gidiyor. Kimsebenim için bir şey yapmıyor. Neden ben
Allah neden beni çirkin yarattı?

Allah mülk sahibi olduğu için istediğini güzel istediğini çirkin yaratabilir. Neden diye sormayız. İşe girsen ilk maaşın 10 bin olsa ve sen bu parayla 10 bin TL'lik çanta alsan. Biz sana herkes 200-300 Tl ye çanta alırken sen neden 10 bin TL'lik aldın. Senin yaptığın çok yanlış bir şey. Git geri iade et daha uygun fiyata çanta al diyebilir miyiz? Dersek vereceğin cevap; sizine , istersem 5 binlik istersem 10 binlik alırım. Para benim mülk benim. İstediğim gibi harcarım dersin değil mi. İşte aynı bu şekilde Mülk Allah'ın istediği kişiyi istediği gibi yaratır. İster çirkin, ister güzel, ister sakat, ister sağlam. Onun için bedenler değil, bu bedenler ile işlenen ameller önemli. Her beden Ruha giydirilmiş kiralık elbiselerdir. O yüzden ölünce çıkaracağız bu benden elbiselerini üzerinizden , geriye ruhumuz kalacak sadece. O yüzden bedeni çokta kaile almamak lazım
Üzülme yani bende 23 yaşındayım ve herkes güzel oldugumu söyler bencede güzelim ama bana da teklif eden yok hoşlanan da yok ve hiç sevgilim olmadı. Başka bir arkadaşım var ciddiyim güzel değil ama erkekler peşinden koşuyor. Kısmet biraz da ve eğer soguk , sert biriysen pek yanaşmıyorlar. Biraz daha gülümse soguk durma o zaman sana da yürürler merak etme
Görüş
17Görüş
Belki güzelsindir de, ego kasmaman için kimse seninle sevgili olmak istemiyordur.
Sen çirkin yaratılmadın paran yok yargılayıcı bir toplum var kardeşim
Herkes güzel olacak diye bir şey yok. Benimle sevgili olsana
3üncü cümlende sevgiyi yanlış tanımladığın için olabilir :/
Yuz güzelliği bir yere kadar bir yerden sonra huyunuza saygi ve sevginize bakıyor
Çirkinlikle güzellikle alakalı bi durum değil bu, hayırlısı gülüm ajs
bence yanlış düşünüyorsun Allahin yaratma sanatı çok güzeldir senide güzel yaratmistir
Birde dua et belki mevlam seni kötülüklerden koruyor
Önce kendine olan güvenin yerine gelsin kendini hic bir zaman küçümseme neden bu kadar karamsarsin her şey sevgili vs degilki ve eminin çirkin bir kişi değilsin bu kelime basdane aşağıya yanlış zaten
Başka şeyler vermiş sana güzellik yerine. Dikket edersen anlarsın
Evli kadınların bile sevgilisi var sanada aşık olan olacaktır üzülme akışına bırak
seni güzel görenler olur elbette. Kendinden bahsetsene
herkesin bir derdi var knk
Allah kimseyi çirkin yaratmaz bakımsız bayan olur
Karakterin güzelse neden olmasın
Ne yani telefon alıp bisyler yapsa birisi sana guzelmi hissediceksin saçma kendine saygın olsun kimsenin ne maddiyatina ne sevgisine ihtiyacın yok
Hoslandigin falandami yok senden hoslanan
Zina yapma cennete gir diye. :D
bunu allaha sor
Ben de öyleyim yapacak bir şey yok
En İyi Görüş