Sizce benim psikolojik problemlerim mi var?

Kendi kendime konuşuyorum sizce bu sorunlu ve deli bir insan olduğumdan mı kaynaklanıyor psikolajik probelmelerim mi? 🤔var kafaya çok takan biriyim ve herşeye bazen çok kolay sinrilerim alınırım bazende çok sabrederim bazenden ne yapacağım belli olmaz ben bile bilmiyorum tepkilerim bakış açım çok degişken bazen olumlu bazen olmsuz dusunebiliyorum olumlu dusunmek içinde elimden geleni yapıyorum ama olmuyo yine akilma kötü şeyler beni üzen şeyler geliyo kendimden şüphe duyuyorum güvensizlik hissediyorum ya kimse beni sevmezse diye insanlara güvenemiyorum isinamiyorum hiç insanlar üzerime çok geliyo bende bu hale geldim sonucunda... ve içime çok kapandım bazende çok duygusal biriyim aslında ama şu son zamanlarda ne acı hissediyorum ne mutluluk hiç bir şey yok bazen ne hissettiğimi bile bilmiyorum kafamda çok soru var kendim hakkımda kendimle çok yuzlestim ama ben beni hiç sevmedi bir boşluk var içimde kaldım orada çıkamıyorum içinden yolumu kaybettim alıştım acıya belkide bundan dolayı hissetmiyorum artık. eskisi gibide üzülmüyorum herşeye çok değişkende yapım var o günkü havama göre değişiyor mutluysam mutlu uzgunsem üzgün sinirliysem sinirli davraniyorum davraniş bozukluğumda var sizce neden olur? bu arada yaşım 17 inanın çok şey yaşadım çok acı cekdim bu bile özet daha anlatsam altından neler çıkar genç yaşta yaşlandım bakmayın 17 yaşımda olduğuma ruhum 80 gerçekten 🤔😒
Sizce benim psikolojik problemlerim mi var?