Kişilik & Karakter Hayatınızı bir cümle ile ozetleseniz, o cümle ne olur🙂? yoncaokyanus Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hayatınızı bir cümle ile ozetleseniz, o cümle ne olur🙂? Hayatınızı bir cümle ile ozetleseniz, o cümle ne olur🙂? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 86,8b cevap paylaştı. Umarım ölümüm hayatımdan daha anlamlı olur. 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Var olmak ile yok olmak arasındaki ince çizgide hiçliğin ortasına düşmeme çabası. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanıFenomen Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Biz buralara nasıl geldik 0 1 Yorumla yoncaokyanus 1 yıl Bu iyiydi 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayatım o kadar anlamsız ve boş ki, özetleyecek bi yanı bile yok. 0 1 Yorumla yoncaokyanus Yeni 1 yıl Neden ve ne zamandır boyle Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ölmedik ama yaşıyor da sayılmayız 0 1 Yorumla yoncaokyanus 1 yıl Kaptim bunu 🙂 Yorumla
-Kral1BoGa- Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sıradan doğal olması gerektiği gibi... 0 0 Yorumla
ŞiirselbiriFenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyle bir cümle yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Umarım ölümüm hayatımdan daha anlamlı olur.
Var olmak ile yok olmak arasındaki ince çizgide hiçliğin ortasına düşmeme çabası.
Biz buralara nasıl geldik
Bu iyiydi 😂
Hayatım o kadar anlamsız ve boş ki, özetleyecek bi yanı bile yok.
Neden ve ne zamandır boyle
Ölmedik ama yaşıyor da sayılmayız
Kaptim bunu 🙂
Sıradan doğal olması gerektiği gibi...
Öyle bir cümle yok
Rezalet
Karmaşık
Katılıyorum
orada öp chaos