Yorgunluk bir nevi tükenmişliktir aslında. İnsanın bedeni yorulu, yüreği yorulur, psikolojisi yorulur, dili yorulur, duyguları yorulur. Nesi yorulmuşsa o konuda bir dibe vurmuşluk, bir tükenmişlik yaşıyordur. Fiziksel yorgunluğu atmak en kolayıdır. Diğerlerini atlatmak gerçekten zordur.
Genelde kendimi boşlukta hissediyorum. Amaçsızca, nereye gittiğimi bilmeden boşlukta sürüklendiğim hissine kapılıyorum. Bu durumlarda içimden nefes almak dahi gelmiyor. Canım sıkılıyor ve ruhum daralıyor. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Aslında sadece ruhum yorulmuş oluyor ama ruhumun yorgunluğunu bedenimde hissediyorum.
@flaneurx Türkçe de karşılığı yok bu kelimenin urfa şivesinde söylenir halim yok gibi bir şey ama öyle değil yani bazen halin olur ama hulkun olmaz ne bileyim işte Türkçesi yok bu zıkkımın
İnsanlara güvenmemek, empati yapamamak, kendini çoğunlukla üstün görüp dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanmak, mütevazi olamamak, insanı yorar. Siz böylesiniz demiyorum, genel bakışım bu. Sizin kalp yorgunluğunuz var. Kafanız kalbiniz gönlünüz çok karışık. 😎