Bazen hayatına öyle biri girer ki hissetmekten korktuğun her şeyi onunla yeniden hissedersin onun hayatında var olduğunu bildiğin her sabah her gün çoktan aymıştır senin için…
Bazen hayatına öyle biri girer ki her anını onunla geçirmek istersin. Öyle biri gelir ki , tamam dersin işte ben seni beklemişim her an her saniye senin her şeyin olabilirim. Gecenin bir yarısı susadığında hiç itiraz etmeden su getirebilirim. Ya da acıktığında o saatte bile karnını şevkatle doyurabilirim. Ateşi olduğunda düşürmek için kıyafetlerle o soğuk suyun altına seninle girebilirim. Ufak tefek şeylerle çok büyük mutluluklar verebilirim. Üşüdüğünde ellerini cebime sokup seninle üşüyebilirim. İşte bazen biri gelir ve hiç kimsenin dokunamadığı yerlere dokunur içinde. İşte bazen biri gelir ve sana sarılmanın, güvenmenin, huzurun nasıl hissettirdiğini anlatır. İşte bazen biri gelir senin yapmak istediğin her şey, gitmek istediğin her yer olur. Biri gelir nefesin olur... ❤🐨
"Hayatım bir puzzle ise sen benim puzzle'mın en değerli parçasısın " demek istediğiniz bir var mı?
Böyle diyeceğim birisi parçalarımdan sadece bir tanesi olmaz. O parça çıktığı vakit zaten görünmesi ve anlatılmak istenilen resim görülür ve de anlatılır...