Merhabalar Herkese🌸

Çevremde abartılı mimik kullanan biri varsa kendi kendime düşünüp cringe oluyorum😅
Merhabalar Herkese🌸

Çevremde abartılı mimik kullanan biri varsa kendi kendime düşünüp cringe oluyorum😅
Yani sevdiğim biriyse ve karakteri bu şekildeyse zaten çok gözüme batmaz ve bir süre sonra alışmış olurum fakat benden fazla uzak durumlar bunlar. Abartılı olan her şeyden uzağım daha doğrusu, genelde kendi halimde biriyim ve dışarıya bir şeyleri çok yansıtmam, ki abartılı tepki verebileceğim hiçbir şey yok gözümde. Aşırı aşırı uçuk bir şey olur tamam fakat onun dışında her şeye oldukça tepkisizleşmiş olabilirim.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Herkesin kendisine özgü karakteri. Nadiren sevimli. Çoğunlukla antipatik. Sağlam bir kişilik ve güvenilirlik hissedemiyor oluşumuz ise cabası. Kendi adıma abartılı mimiklerden uzağım. Yapanlarla ise uğraşmıyorum, gülüp geçiyorum.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Selamlar,
En nefret ettiğim insan tipi. En ufak şeye bile abartılı tepkiler veren insanlara aşırı derece de uyuz oluyorum. Küçük ve komik olmayan bir espriye bile ağzını yaya yaya gülmenin hiçbir anlamı yok bence.
Cevap
13Cevap
Doğal duruyorsa hayır ama doğallıktan çıkıp artık yapay duruyorsa elbette. Sonuçta herşeyin abartısı göze batar
Doğal olan bir çok şey sempatik geliyor bana.
Doğal ise sorun değil çok da komik olur hatta ahah
itici göstermez
Evet itici gösterir. Benim sahsen dikkatimi dağıtır.
Karşımdakinin mimiklerindeki harekete bakmaktan anlattığı şeyi anlayamam.
Aklıma direk bu geldi 😂😂😂😂😂
O kadar samimiyetsiz oluyor ki zorla yırtınarak yaptığı belli oluyor
İyi de şov yapmaya ne gerek var jfjffjjff
Gösteriyor.. Bazıları da sahte geliyor.. Ben sakinliği, duygularını içinde yaşamayı tercih edenlerdenim, onlar abartı geliyor.
Jest ve mimik çok kullanırım ama abartı değil, bence bu şekilde olanlarda itici değil 🙂
Yapmacıksa eğer itici olur. Doğalsa değil
Jim Carrey'nin mimiklere hayranım 😂
Evet özellikle görselde kullandığınız beyinsiz anglo ırkların abartıları. Şamarı patlatasım geliyor oglim kapa ağzını at sineği kaçacak.
bence evet :D
Bana itici geliyor.
Kendi gibi olmayan herkes iticidir
Çok net evet gosterie
gösterir tatlım
kimine yakışır, kimine yakışmaz
Hakkaten hiç çekilmez ve o insanı son görüşüm olur
Bazı insanlar bu durumdan rahatsız olabilirler.
Evet gösterir
Evet gösterir
Evet gösterir
Gösterir
çok değil
kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?