Güncellemeler
1 yıl
Çok süper soru 🥳 Teşekkürler Hayri 🌸
Sinirlenip birine "ben de kaslı ve yakışıklı biriyle olmak istiyorum" demiştim. Nasıl bir içten söylediysem gerçekten karşıma öyle biri çıktı üstelik zeki ve iyi kalpli. 😇🧿
Hem toksik ilişkiden kurtulup hem istediğim gibi biriyle olarak duble win yapmış oldum. 😃
En son hangi duanız/dileğiniz gerçek oldu?🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Dua’nın kabul olması ne kadar güzel :)
Bazı dualar kabul olmasa daha iyiymiş, bende onu anladım. Yaradanın “kulum sen bu çirkin karakterle ömür geçirme, ben seni sakınayım” demesi.. kabul olmadığına sevindiğim dualarım var artık benim 🙏
İşle alakalı bir konu vardı onu hallettim.. Bu arada dileğine bayıldım 🤣 ahsh Mutluluklar beybito 🥂💋Keyifli günler..
Teşekkürler bebiş, bayılıyorum senin gibi pozitif enerjili insanlara 🥰🥂
Yaa çok teşekkür ederim 🥰😍❣️
Rica ederim 💕
Bana gerçeği, doğruyu göster dedim.. Şükür gördüm..
Çok güzel bir dua
İnşallah yakında gerçek olacak
İnşallah olur 🤲
Ayyy ne güzel valla benim de hala unutamadığım birisi var ve birbirimize iyi de gelmiyoruz senelerdir kurtulamadım sürekli aklımda tam bir toksit keşke ben de senin gibi kurtula bilsem o yoluna baktı başkalarını çoktan buldu ben hala perişanım çok sevip değer verdiğimden mi böyle bilemiyorum ama ben daha bir erkeğin de benim gibi kurtulamadığını görmedim onlar unutamadıkları olsa da başkaları ile ilişkiye başladılar ben hala takılı kalıyorum 4 sene oldu hala o var aklımda bugün bile rüyamda onu görüp uyandım bana da bi akıl ver sevabına lütfen
Yillardir bekledigim kadin nasip oldu yalniz cok kisa surede cikti gitti hayatimdan yani kaabul. olmus sayiliyormu bilemedim
Yaa çok üzücü 😕
maalesef uzucu oldugu kadar yıkıcıda oldu
Ahlaklı, edepli , anlayışlı, huzur veren birisini karşıma çıkar diye dua ediyorum. Ama daha çıkmadı.
Rabbim nasip eder inşallah 🤲 Aminnn
Aminn
Benim ne zaman kabul olacak😂 Bende istiyorum kol kası olan, güzel dudaklı ve esmer o yakışıklıyı 🥲
Benimki beyazşın ama bir kolu var maşallah belim kadar 😂
Uzun kol iyi olur ileride perde asar 😂
Hepsi sırayla oluyo yazmicam nazar değmesin
Her zaman diğer insanlara da dua ederim zaten bunu isteyen diğerlerine de yardım et diye
Amin ben de öyle diyorum 🤲
Hiç istediğim bir şey olmaz. Öyle laf olsun diye ağzımdan çıkan ne varsa hemen olur sonra “tüh keşke başka bir şey isteseydim” diye sızlanırım
Bu herkeste oluyor bence 😃
İnsanlar neden bu kadae dış güzelliğe içinden daha cok önem veriyor kaslar sizi kurtarmıcak
İçi de güzel zaten iyi niyetli demişim her şeyiyle mükkemmel ve bana denk biri, bir araya geldiğimiz için seviniyorum bunda ne sizi rahatsız etti?
Beni ne rahatsız edicek ben iyi birini buldum üstelik kaslı deseniz anlarım siz ben kaslı birini buldum üstelik iyi biri diyorsunuz yani kaslı olmasını üst sıraya alıyosunuz
Demek istedigim bu
Beyefendi önce dışını gördük sonra içine baktık şaka mısınız siz ya keyfime göre sıralarım ayrıca
Benim isteğime göre yapın demedim görüşe saygı duymucaksanız silebilirisiniz yorumumu
Kendi fikrimizi söyliyoruz diye yargılanıyor
Uz
Bir sürü birikmiş işim vardı iki ay ücretsiz izin alsam vermezler gidip birazda dinleneyim diyordum Haziran sonu iş durdu eve gittik ekibi dağıtmayalım diye maaşa zam yapıp full ödediler çarşamba günü döndüm işe
henüz gerçekleşmedi ben de istemekten vazgeçtim zaten
Beklemediğin anda gelsin dünyan güzelleşsin 🤲
benim elimde olmayan şeler için dua etmekten vzgeçtim artık. Yine de teşekkürler. Sizin de inşallah
Bunlar gerçekleşen olaylar mı 🤔
Bizim dua Dilek olayı askıda kalıyor galiba
Demek ki içten yapmıyorsun 😌
En içimden yapıyorum 🥺
Belki olmaması daha iyidir 😕
Olsun da öyle karar versem. Belki iyi olacak 🤔
Düşünüyorum düşünüyorum.. aklıma tek bir şey gelmiyor. Sizdeki bu şans nereden geliyor hoooooo
Nazar etme hooo zor buldum zaten 😅 alma mazlumun ahını diyoruz bu olaya önce birinin kötü davranması lazım sana da 🙄
O nazar boncuğu fayda etmez kanks, yarın paylaşım yaparsın mental sağlığım diplerde diye ajaja
Allah korusun ya sanmıyorum 😌
İnsallah askerde telefonumu yakalatmam dedim. Bir saat sonra yakalattım 🙄
Sen bi kendine okut 😅
Beni bin tane hoca okusa gene bahtsızım, birzamanlarınmeleki 😂
Kıyamiş ya 😂
Ben bu üniyi hiç sevemedim ☹️
Duam eski nişanlımla barışmaktı. Gerçekten imkansızdı barıştık. Ama tam ben umudu kesip başka bir çocuğa yogunlaştıktan sonra bana geldi. Şimdi ben napim iki kişi arasında kaldım ikisi de benimle gerçekten evlenmek istiyor
Bence kopan ilişki eskisi gibi olmaz ama karar senin nişan bozmak da kolay değildir
Allahtan cesaret isteyen birine cesaretmi veriyor yoksa o cesareti gösterecek imkanmı veriyor ya da güç kuvvet isteyen birine güç kuvvet değilde gücünü kuvvetini gösterecek imkanmı veriyor bişi istediğinizde olması veya olmaması farklı şeyler olmasını istiyosanız uğraşın bedava peynir fare kapanında var 😉
Aracımı modelleyim diye etmiştim çok şükür nasip oldu. Bu dünya saat gibi maşallah artık öte dünya için dua ediyorum 🙂
Hay maşallah. Garinin ağzı dualısi böyle oluyor desene. Kız bana da bir dua patlat da, Büşra Ayaydın gibi tatlış bir hatun bulayım 😝