Kişilik & Karakter Günaydın minik güvercinim mesajı aldın mı 😂? zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Günaydın minik güvercinim mesajı alan var mı aasdg 😂😂😂🥳Almadım zalım hayatt 😝🙄 Günaydın minik güvercinim mesajı aldın mı 😂? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Almadım maalesef 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Almadım , almasamda olur çünkü bana her daim gün ayacak 0 1 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl 😝💐 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Günaydın mesajı aldım ama minik güvercin yazmıyordu 🥺 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl yok be nerde bende o sans gunaydin dicek birde guvercinim dicek vayybe 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bize gelmez öyle mesajlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Almadım maalesef
Almadım , almasamda olur çünkü bana her daim gün ayacak
😝💐
Günaydın mesajı aldım ama minik güvercin yazmıyordu 🥺
yok be nerde bende o sans gunaydin dicek birde guvercinim dicek vayybe
Yok, o şekil almadım.. 😄
Bize gelmez öyle mesajlar.
Günaydın minik güvercinim 😘
Almadlm ah ah