Kişilik & Karakter Günaydın balım diye mesaj aldınız mı 🤔🙃❤️? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Günaydın enerji kaynağım günesimmm diye mesaj aldınız mı 😂🙃 Güncellemeler+1 yıl Neden kimse sorumu beğenmemiş 😔😒 Günaydın balım diye mesaj aldınız mı 🤔🙃❤️? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Almadım hayır 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu şekilde almadım ama farklı bir hitapla günaydın mesajı aldım.😅 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Burdan değil Whatsapptan düz ama anlamlı bir Günaydın aldım evet 😄 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hayırdır sen almış gibisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Henüz değil 😂😂 Yorumla Junİchi +1 yıl ya jfsjkfhskdfjsd Yorumla Soran +1 yıl Kısmet be 🌹 Yorumla
Daffy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl O. c borcunu öde diye aldim 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl yuhhh Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl nerde oyle romatizim yaşatacak kiz 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Alamadık öyle balli mesaj 😏 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Aldım ama balım petegım yazmıyordu 😂 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 502 cevap paylaştı. atıyorum ben almıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Günaydın bile almadım 🙁 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın fıstığım 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanada günaydın çitlembiğim 😘🤗 Yorumla Soran +1 yıl 😘🌹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🖤🌺 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Almam :D mümkünse almıyım da :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O balım derdi hoşuma giderdi ama çok üzdü gitti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :(. Yorumla
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Almadım😀 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ay yazık bugün de sana yakalım :'( Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Dün de yakmıştın yak bakalım. Yorumla Soran +1 yıl Her gün sana... Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Benden de sana😀 Yorumla Soran +1 yıl Şist sus Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Susturma ikide bir 😤 Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. Hayır😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın Aslında 24 yaşında olmayan adam 😂😂 Yorumla blackk-mann +1 yıl Kaç yaşındayım 😂 Yorumla Soran +1 yıl 29 yoksun 30 varsın yoksun Yorumla blackk-mann +1 yıl 😂😂 yaşım 24 3 aya 25 Yorumla Soran +1 yıl Sen 24 sen vay anam vay 😂😂 Yorumla blackk-mann +1 yıl 😂😂 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Henuz alamadim 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. Hayır keske. 0 0 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Al beğendim Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Almadım 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Almadım hayır
Bu şekilde almadım ama farklı bir hitapla günaydın mesajı aldım.😅
Burdan değil Whatsapptan düz ama anlamlı bir Günaydın aldım evet 😄
Alsam o kadar mutlu olurdum ki… 😃
Tam da öyle almışım..
hayırdır sen almış gibisin
Henüz değil 😂😂
ya jfsjkfhskdfjsd
Kısmet be 🌹