Ne ölüme, ne dirime dediğin.. 
İyi geceler şıpşıkalar.. 🦁

Hem var gibi, hem de yok gibi. Eskiden çok kafaya takardım insanların yaptıklarını. Asla affetmeyeceğim derdim. Ama artık demiyorum. Affedeceğimden değil ama. Onlar için bunu düşünmek bile fazla. Kendilerini yüce rabbime havale ediyorum 🥰
Yeri bende çok ayrı olan biri vardı ve arkadamdan kötüniyetli olarak iş çevirdiğini duydum. Bu kişiye gidip hesap da soramadım, söyleyen kişi söz verdirttiği için. Bu yüzden direkt hayatımdan çıkardım. Hatasını şu an bilmiyor ama bilip açıklama yapsa bile saf kötülükle yapıldığı için affetmezdim.
Cevap
14Cevap
Aman ben Allah’a bırakıyorum. Onlar kendini affetsin önce sonrasına yaradan karar versin. Kimseye kin güderek değerli zamanımdan olamam
Evet var. Asla ama asla affetmeyeceğim insan bir tane ama. Diğerini çok insafa gelirsem affederim
Bana kötülük yapan kim varsa
Evet var..
Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde, ne düğüne ne cenazeye..
Bir süre sonra içimde nefret tutamıyorum. Sadece uzak olsun diyorum. Taze ise sinirim, öfkem ile çok daha kırıcı oluyorum.
Evet var. Hayatımdan çıkardım. İnsanlar ne kadar yadırgasada aklı almasada bence olması gerekeni yaptım
Karşı taraftan samimi bir adım geldiğinde yelkenleri suya indiririm ben. Çünkü aptal olmak bunu gerektirir 😐
👍 evet eniştem eski patronum:) beni pat diye işten çıkardı:/ ama iyi 😌 de oldu>hayat dersi edindim
Benim tüm derdim kendimle onlara da aynısını dilerim sadece
Herkesi affettim, yeni hayatıma merhaba diyeli çok oldu. Hakkımı da helal ediyorum, yeter ki bir daha yolumuz denk düşmesin 👌
Var.. Keyifli günler..
Evet, var. Bazı insanlar affedilmeye layık değil.
Hayır. Kalbimi kin ve nefretle kirletemem. Hepsi Allah'a havale...
Kin tuttuğum biri yok o derece canımı yakan insanları da Allah’a havale ederim o en güzel adeleti sağlıyor elbett
yok, kendime böyle bir yük edinmem. serbest bırakıyorum herkesi.
Var, babam. Uzun yıllardır zaten hayatımdan çıkardım ama öbür dünyada iki elim yakasında...
hiç affetmeyeceğim insan Yok.. sadece mesafe koyarim hak edene o kadar..
Var ama kin beslemem, daha fazla zarar görmemek için uzak dururum sadece
Affetmedigimiz insanlar sırtımıza yük olur ve buna asla değmiyorlar bu yüzden ben herkesi affettim..
Var, geberse cenazesine gitmem bitti daha o benim için Allah belasını versin benim gibi birine yapılır mı be bu tüüü aynısını yaşar inşşalllahhh
O kadar kindar değilim ama bir daha asla eskisi gibi hissedemeyeceğimi biliyorum
elbette var. bazı hesaplar öbür tarafta görülecek
Mezarıma gelip Fatiha okumasın.
Hep affetmem diyorum yine dini tarafım ağır basıyor
Evet teyzelerim hiç affetmiycem nankör ve menfaatciler sadece insan kullaniyorlar
Var ama insan denemiyecek kadar namussuz.
Annemi babamı üzen insanların hiç şansı yok
Var , babam ve beni yuz ustu birakan nisanlim
Var tabii
Kesinlikle var
Yok.
Bu sene o insanların senesiydi zaten.
Hatırlamıyorum
Ölsem affetmeyeceğim insanlar var.
Böyle demem şahsne
Var.. Baba
Evet
Bir kaç arkadaş var