Selâmlar!!
Birinin sana güvenmesi sizi nasıl hissettiriyor...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Birinin sana güvenmesi sizi nasıl hissettiriyor...✔
#Acid_Qeenn.🌺
Ben kimseye bana şöyle güven böyle güven diye telkinde bulunmam.. Kimseye durduk yere zarar vermem ya da kolay kolay kimse ile uğraşmam ama sevdiğim ve beni seven insanlar söz konusu olunca güven veren bir insanım.. Şu bana sahtekarlık olarak gelir, mesela diyorlar ya bana her koşulda güvenebilirsin.. Ben bu cümleye asla inanmıyorum.. Her insanın bir kilit noktası vardır ve her insan damarına basıldığı zaman güvenilmezdir.. Sadece bunu itiraf edemeyecek kadar korkak olanlar vardır, günahı kadar sevmemesine rağmen herkesin yüzüne gülen cinsler.. Keyifli geceler..
Cevap
20Cevap
Sorumlu hissettirir, o güveni kaybetmek istemem. O yüzden normalde de yaptığım seyleri "acaba yanlış anlar mı?" diye kafamda düşünmeye başlarım bu da beni ister istemez gerer.
Tabii bu durumu zerre çaktırmam.😄
Son zamanlar birilerinin bana güvenmesinden sakınır oldum ama. Sorumluluk almak zor gelmeye başladı.
Ona karşı sorumlu hissettiriyor. Ayrıca elbette bir mutluluk bu. Çünkü güven sevgiden önde benim açımdan.. bu dünyadaki en değerli duygu. Onu hak ettiğime emin olabilmek adına çaba verirdim
Bu çok hoş bir his. Güven duyulan biri olduğumu bilmek iyi hissetmeme neden olurdu elbette.
Herhangi bir önemi yok. Bir şey hissetmem
İnsan, namusu, şerefi, onuru için yaşar.. Hatta canını feda eder..
Güven benim için onur, şeref ve namustur.. Hayatımı bu eksende yaşarım.. Birinin bana "güvenmiyorum sana" demesi, tecavüzcü yerine koymasından daha aşağılayıcıdır..
Ama yalandan, kızdığından değil, gerçekten güvenmediğini söylerse.. Haklı sebebi de varsa.. O zaman ottan farkım olmaz yaşarken..
Korkutur..
Güveniyor diye güvenini kıracak bişey yaparım diye.
Sorumluluğu çok büyük çok ağırdır bana göre.
Bir yandan çok hoş, gurur verici.
Bir yandan da sorumluluğu ağır bir durum..
Birinin bana güvenmesi, benim öncelikle güvenini suistimal etmemem düşüncesini empoze ediyor. Daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
Her zaman karaktere önem verdiğim için bana güvenen biri de mutlaka benim bir yanımdan olumlu faktör taşır. İnsan hayatta onuru ve karakteri için yaşar. Sadece secde de boynumuz bükülür.
Sevdiğim insanın güvenmesi ve bunu belli etmesi, hissettirmesi benim için çok önemlidir, her şeyden önemlidir. Beni çok mutlu eder
Gelir misin rica etsem
Doğru şeyler yaptığımı, ve kendimle gurur duymamı insanların beni doğru gözlemlediklerini düşünürüm.
Daha fazla özen daha fazla hassasiyet doğuruyor. Güvenilir olmak insana kendini değerli hissettiriyor.
mutlu olurum çünkü insanların güvenini kırmak kolay kazanmak zordur.
Hayatımdaki insanların hepsi bana güvenir, bana güvenmeyen insana hayatımda yer vermem
Bu onun seçimi, güvenilmek güzeldir. Aslında insanların kendisinden başka birine ihtiyacı yok.
Çok üzülürüm.
Ve bana neden güvenmediğini sorarım.
İyi hissettiriyor, birinin hayatına dokunabilmiş gibi
İyi hissterir ama korkarım güveni suistimal yapabilirim anında
kendimi çok iyi hissetirir.. ona o etkiyi verebilmekte
Güvendiğim ise güvenini kazandığım, özgür hissettirir.
cut.
Mutlu hissettirir çünkü alışığım insanlara güven verebilirim kolaylıkla
En İyi Cevap