Kişilik & Karakter Karşımdaki insana kendimi ifade edemeyince gözlerim doluyor, ağlıyorum. Size de oluyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu duruma böyle mi engel olabilirim Karşımdaki insana kendimi ifade edemeyince gözlerim doluyor, ağlıyorum. Size de oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bende olmuyor. belki öz güven eksikliğidir 0 0 Yorumla
iyilik_melegi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl olmuyor sinirlenip kesip atiyorum veya ortami terkediyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İki lafı bi araya getiremediğim için sinirleniyorum kendime Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl ha anladim benimki oyle degil. karsidaki anlamadiginda oluyor Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Öz güven eksikliği kendine güvenmiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl En başta takmamayi öğrenmen gerek kafana ne kadar takarsan o kadar zor olur çok düşünme Yorumla
Belhanda02 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kendine sinir oluyorsun demekki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlam veremiyorum Yorumla Belhanda02 +1 yıl Kanka kötü bisey daha ilerisi çene kaslarını sıkmak gibi vs ilerliui Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. o anı gormek ısterdım cok tatlısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende olmuyor. belki öz güven eksikliğidir
olmuyor sinirlenip kesip atiyorum veya ortami terkediyorum
İki lafı bi araya getiremediğim için sinirleniyorum kendime
ha anladim benimki oyle degil. karsidaki anlamadiginda oluyor
Öz güven eksikliği kendine güvenmiyorsun
Ne yapmalıyım
En başta takmamayi öğrenmen gerek kafana ne kadar takarsan o kadar zor olur çok düşünme
Nasil hoslandigin erkegemi
Kendine sinir oluyorsun demekki
Anlam veremiyorum
Kanka kötü bisey daha ilerisi çene kaslarını sıkmak gibi vs ilerliui
o anı gormek ısterdım cok tatlısın