Hoşlanmadığınız insanların etrafında olmaya nasıl tahammül edersiniz?

zamanım boşa geçiyormuş gibi hissediyorum okulda gerçekten sevdiğim hiç kimse yok. sessiz, uysal ve kendi haline görünsem de çevremdeki insanların farkındayım. Okulu isteyerek kazandım ama 1. sınıfta hayatın gerçeklerinin birazcık farkına varmaya başladım. tek istediğim evde vakit geçirmek ve bir şeyler atıştırmak.

bütün yazım bu şekilde geçti. şimdi okul açıldı ve o davranışlarından hoşlanmadığım insanlarla tekrar bir araya gelmek zorundayım. dışarıda olmak yorucu. pantolon giymekten hoşlanmıyorum saçımı düzgünce toplamaktan hoşlanmıyorum. çevremde pek insan yok olsa da ya gıcık olduğum tipler ya da çıkarcı sahte arkadaşlarım var. çıkarcı olduklarını düşünüyorum çünkü ben de öyleyim. sadece evdeyken ve ailemle birlikteyken huzurlu hissediyorum.

okula arkadaş bulmak için gitmiyorum. bir amacım var: yüksek bir ortalamayla bölümü bitirmek, formasyon almak ve öğretmen olmak. ama zamanın hızlıca geçmesi ve giderek yaşlanmak beni strese sokuyor. annem ve babam da yaşlanıyor ve bir gün onları da kaybedeceğim. böyle nereye kadar bilmiyorum. bu düşünceler beni sık sık rahatsız etmiyor. sadece okuldaki aptallar ve dışarıda yalnız olmak bunu tetikliyor.

Hoşlanmadığınız insanların etrafında olmaya nasıl tahammül edersiniz?