Kişilik & Karakter Yatarken çoraplarınizi çıkarır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yatarken çoraplarınizi çıkarıp ayaklarınızı yıkar misiniz Güncellemeler+1 yıl Var mı çorapsız yatamayan Yatarken çoraplarınizi çıkarır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Shiny_Prelude Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı. Evet. Hatta yatağı küvetin yanına koyduk. Ayak küvette uyuyoruz sjsj 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla Shiny_Prelude +1 yıl Bilmem. Sen söyle sjsj Yorumla Soran +1 yıl Çok mu sıcak hava Yorumla Shiny_Prelude +1 yıl Sjsj yok tatlım. Kullandığın zarf fiil nedeniyle böyle yazdım. Masum masum sorunca da kıyamadım şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Öğretmen misiniz Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. yahu yatarken elbet çorap çıkar. sutyen külot çorap çıkarılmalıdır. bunlarla yatılmaz vücudun hava alması gerekir. 0 1 Yorumla builder +1 yıl ben eve gelir gelmez direk duşa girerim. yıkanırım.ayrıca yatarken de duş alır yatarım. sabah da duş alır işe öyle giderim. Yorumla
ibrahimmrs Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl İşten eve gelince çorapları makineye atarım ayaklarımı yıkarım evde olduğum süreç çorap giymem yatağa girerken ilk isim çorabı çıkarmak olur 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Çıkarırım hatta günde 2 defa duş alırım kesinlikle kokmaz duş jeli kokar koca ayaklarım 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ_10 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Çıkarırım, ayaklarımı eve girdiğimde yıkarım genelde. 0 0 Yorumla
Cayseevmiyormuşgöt Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl 25 yıldır böyle yatarım evet başka bir özellik daha var ama o normal değil sanırım 0 0 Yorumla
Ecemaysegencc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kışın çoraplarımı çıkarmam 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Cok üşüyen biri misin Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl Evet hemde nasıl Yorumla Soran +1 yıl Cok zor Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl kansızlıktan dolayı çok üşüyorum Yorumla Soran +1 yıl Pekmez ye bol bol Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl Pekmez libidomu arttırıyor zaten yüksek Yorumla Soran +1 yıl Anladım kalın çorap giy o zaman Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl Tamamdır Yorumla
_bernaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cikaramiyorum hava soguk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir de o sorun var demi kış artık Yorumla
GancıkAyı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Çorapla yatan akplidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O nereden çıktı şimdi Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ya Manyak mıyım ben böyle şeyler yapayım 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çıkarırım ayaklarımı yıkar oyle yataga girerim 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Eveeet.Ayak sağlığı önemli 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynen sonra doktor doktor kosturuyoruz Yorumla böylebirisii +1 yıl Bilmiyorum koşturma kısmını hiç bu konu ile ilgili bir sorun yaşamadım Yorumla Soran +1 yıl Allah yaşatmasın inşaallah Yorumla böylebirisii +1 yıl Amin kimse sağlıkla sınanmasın Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok zor Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Çorapla yatılır mı 0 31 Yorumla Soran +1 yıl Yatanlar var mis Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Sıkıntı verir yatamam öyle Yorumla Soran +1 yıl Bana da Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Bu gün çorapla yat sen Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Bilmem öyle olsun bu gece Yorumla Soran +1 yıl Denerim Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Biraz öyle yatıp sonra çıkarınca daha güzel oluyor battaniyenin altında Yorumla Soran +1 yıl Bilmem hiç denemedim Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Uyuyakalmamışsın hiç öyleyse Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Tuhaf Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Hiç uyuyakalmamış olman. Hemen her insan öylesine uzandığı yerde uyuyakalır yani çoğu kez ondan Yorumla Soran +1 yıl Bilmem hiç kalmam çok planlıyim galiba Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Hayat çok planlı olunarak ne kadar yaşanabilir bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Suprizler olmuyor işte o kolaylığı var sadece Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl O da göreceli işte. Hayat bazen doğaçlama yaşanmalı bence, sürekli planlarla kodlanmış robot gibi ne kadar mutlu olur insan? Yorumla Soran +1 yıl Mutlu oluyorsun demedim ki suprizler olmuyor Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Bırak olsun sürprizler, kötü mü sürpriz olması Yorumla Soran +1 yıl Yerine göre Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Mesela Yorumla Soran +1 yıl Mesela derken Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Yerine göre dedin ya Yorumla Soran +1 yıl Sonucu kotu olacaksa yani Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Yaşamadan bilemezsin ki sonucun kötü mü iyi mi olduğunu Yorumla Soran +1 yıl Her şey de yaşanarak ogrenilmez Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Tecrübe dediğin şey tamda budur işte. İnsan her şeyi yaşayarak tecrübe eder Yorumla Soran +1 yıl Her şeyde tecrübe edilmez ama Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Her şey tecrübe edilmez elbette ama tecrübe edilerek öğrenilecek şeyleri deyaşamadan öğrenemez insan Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Genellikle 0 0 Yorumla
SecretPromise Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl E herhalde🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani demi yatılır mi oyke Yorumla
Elçibeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İnsansan evet 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla Elçibeyyy +1 yıl Hayatın da insan olmayan birisimi var Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla Elçibeyyy +1 yıl Anladım Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. Kesinlikle evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet. Hatta yatağı küvetin yanına koyduk. Ayak küvette uyuyoruz sjsj
O nasıl oluyor
Bilmem. Sen söyle sjsj
Çok mu sıcak hava
Sjsj yok tatlım. Kullandığın zarf fiil nedeniyle böyle yazdım. Masum masum sorunca da kıyamadım şimdi 😂
Öğretmen misiniz
yahu yatarken elbet çorap çıkar.
sutyen külot çorap çıkarılmalıdır. bunlarla yatılmaz vücudun hava alması gerekir.
ben eve gelir gelmez direk duşa girerim. yıkanırım.
ayrıca yatarken de duş alır yatarım. sabah da duş alır işe öyle giderim.
İşten eve gelince çorapları makineye atarım ayaklarımı yıkarım evde olduğum süreç çorap giymem yatağa girerken ilk isim çorabı çıkarmak olur
Çıkarırım hatta günde 2 defa duş alırım kesinlikle kokmaz duş jeli kokar koca ayaklarım
Yok cocukluktan beri aliskanlik corapsiz uyumam kfdjgdfkj
Çıkarırım, ayaklarımı eve girdiğimde yıkarım genelde.
25 yıldır böyle yatarım evet başka bir özellik daha var ama o normal değil sanırım
Kışın çoraplarımı çıkarmam
Cok üşüyen biri misin
Evet hemde nasıl
Cok zor
kansızlıktan dolayı çok üşüyorum
Pekmez ye bol bol
Pekmez libidomu arttırıyor zaten yüksek
Anladım kalın çorap giy o zaman
Tamamdır
Cikaramiyorum hava soguk
Bir de o sorun var demi kış artık
Çorapla yatan akplidir
O nereden çıktı şimdi
Çorapla asla yatılmaz djhds
Yok zaten önümüz winter
Ya Manyak mıyım ben böyle şeyler yapayım
eVET SAĞlığa zararlı hemde
Çıkarırım ayaklarımı yıkar oyle yataga girerim
Eveeet.
Ayak sağlığı önemli
Aynen sonra doktor doktor kosturuyoruz
Bilmiyorum koşturma kısmını
hiç bu konu ile ilgili bir sorun yaşamadım
Allah yaşatmasın inşaallah
Amin kimse sağlıkla sınanmasın
Aynen çok zor
Evet, her gece..
Çorapla yatılır mı
Yatanlar var mis
Sıkıntı verir yatamam öyle
Bana da
Bu gün çorapla yat sen
Niye
Bilmem öyle olsun bu gece
Denerim
Biraz öyle yatıp sonra çıkarınca daha güzel oluyor battaniyenin altında
Bilmem hiç denemedim
Uyuyakalmamışsın hiç öyleyse
Yani
Tuhaf
Neden
Hiç uyuyakalmamış olman. Hemen her insan öylesine uzandığı yerde uyuyakalır yani çoğu kez ondan
Bilmem hiç kalmam çok planlıyim galiba
Hayat çok planlı olunarak ne kadar yaşanabilir bilemedim
Suprizler olmuyor işte o kolaylığı var sadece
O da göreceli işte. Hayat bazen doğaçlama yaşanmalı bence, sürekli planlarla kodlanmış robot gibi ne kadar mutlu olur insan?
Mutlu oluyorsun demedim ki suprizler olmuyor
Bırak olsun sürprizler, kötü mü sürpriz olması
Yerine göre
Mesela
Mesela derken
Yerine göre dedin ya
Sonucu kotu olacaksa yani
Yaşamadan bilemezsin ki sonucun kötü mü iyi mi olduğunu
Her şey de yaşanarak ogrenilmez
Tecrübe dediğin şey tamda budur işte. İnsan her şeyi yaşayarak tecrübe eder
Her şeyde tecrübe edilmez ama
Her şey tecrübe edilmez elbette ama tecrübe edilerek öğrenilecek şeyleri deyaşamadan öğrenemez insan
Olabilir
Tabi ki
Asla çorapla yatmam hastalık yapar
Ee heralde 😃
Genellikle
İvit
E herhalde🤣
Yani demi yatılır mi oyke
İnsansan evet 😂
Yani
Hayatın da insan olmayan birisimi var
Yoo