Diğer Çoraplarınızı çıkarıyor musunuz uyurken? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben şahsen çıkartırıyorum. Peki siz?Soru sponsorum night_blue'ye teşekkürler hshshshwn Çoraplarınızı çıkarıyor musunuz uyurken? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Tamam Harun abi hesabı açıp kendini öne çıkardın night blue kardeş djg 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣Ne diyon la Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Hayır ama dün banyonettim çorapsız uyudum da genelde çıkarmam yaz kış full giyerim çorap çorapsız duramam 1 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet. Çok nadirdir çıkartmadığım. Genelde rahatsız edici ve sağlıksız bir durumdur. 1 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çıkarttırıyorum derken bir erkeğe mi yaptırıyorsun bunu yatmadan önce ovvv 1 1 Yorumla LimOncuuu +1 yıl ayy ağzımla çoraplarını çıkarma fikrini soktun aklıma. önceki yorumumda bacaklarını görmemiştim hiç, şidmiki fikrim işte bu.. Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. çorapla uyuyamam ayrıca sağlıklı bir uyku uyuyamazsın çorapla 1 0 Yorumla
ɴɪɢʜᴛ_ʙʟᴜᴇ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çıkarmam genelde ne demek canım her zaman Önerim olur sana @Süperlegs 1 0 Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çorapları cikarmadan nasıl uyunur aklım almiyor 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. evet çıkartıyorum ben de 1 0 Yorumla
Hayalet3939 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Ben eve adım atar atmaz hemen çıkartırım 1 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl senin yanında çoraplı uyunmaz demekki :P 1 0 Yorumla
GölgeninGüncesi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Evet girince tüm kıyafetlerimi çıkarırım. 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. tabi ki çorapla yatamam asla :) 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çıkarıyorum. :-) 1 0 Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Corapsız yatamam kız 1 1 Yorumla Ergl06 +1 yıl Pardon coraplı yatamam dıycektim Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 319 cevap paylaştı. Elbette 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Evet çıkartıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Tamam Harun abi hesabı açıp kendini öne çıkardın night blue kardeş djg
🤣🤣🤣Ne diyon la
Hayır ama dün banyonettim çorapsız uyudum da genelde çıkarmam yaz kış full giyerim çorap çorapsız duramam
Evet. Çok nadirdir çıkartmadığım. Genelde rahatsız edici ve sağlıksız bir durumdur.
Çıkarttırıyorum derken bir erkeğe mi yaptırıyorsun bunu yatmadan önce ovvv
ayy ağzımla çoraplarını çıkarma fikrini soktun aklıma. önceki yorumumda bacaklarını görmemiştim hiç, şidmiki fikrim işte bu..
çorapla uyuyamam ayrıca sağlıklı bir uyku uyuyamazsın çorapla
Çıkarmam genelde ne demek canım her zaman Önerim olur sana @Süperlegs
Sadece ayakkabı için giyerim. 😂
Çorapları cikarmadan nasıl uyunur aklım almiyor
Çorapla uyuyan var mı ki djfjdj
evet çıkartıyorum ben de
5 yıldır çorap giymiyorum
Ben eve adım atar atmaz hemen çıkartırım
senin yanında çoraplı uyunmaz demekki :P
Evet girince tüm kıyafetlerimi çıkarırım.
eve girdikten sonra çorap giymiyorum..
tabi ki çorapla yatamam asla :)
Çıkarıyorum. :-)
Çıkartıyorum.
Tabiki her zaman
Evet çıkarırım.
evet
Tabikide çıkartıyorum😅
çıkartırım
Corapsız yatamam kız
Pardon coraplı yatamam dıycektim
Çıkartıyorum