Selamm🥳🥳
Çoğunluğun sevdiği ama benim sevemediğim şeylerden biri çay sanırım sjsj herkes çay söyler ben kayfe istiyorum diye miyavlarım 🙄

Selamm🥳🥳
Çoğunluğun sevdiği ama benim sevemediğim şeylerden biri çay sanırım sjsj herkes çay söyler ben kayfe istiyorum diye miyavlarım 🙄

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐ Enerji içecekleri, kola, suşi, noodle, sigara, alkol, nargile, bir de tel tokalar ⭐😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Bence de 😃
Çocukken kabak sevmezdim. Şimdi seviyorum. Çocukken tereyağı sevmezdim. Annem de ekmeğe balla birlikte sürüp yedirmeye çalışırdı. Çocukken süt de sevmezdim. Annem "Kelebek geçiyor, kuş geçiyor. Bak." diyerek ağzıma bardağı diklerdi. Anasınıfında beslenme çantasına da koyduruyorlardı. Hiç unutmam. Bir, iki yudum içip atıyordum. En son fark etmiş olmalılar ki meyve suyu içer olmuştum.
Çoğunluğun demişsin. Çocukluk okuyorum deminden beri. Diyorum ne değişik soru diye. Ayılamadım galiba. Sufle sevmem.
Mantar da sevmem.
Araba sürmek 😂
Cevap
13Cevap
Benim de çay filtre kahve tercihim olur. Ama nereye gitsem önüme çay geliyor ikram olarak 🤣
Hahah ben yanımda taşıyorum kahvemi dalga konusu oldum bu yüzden 🤣
Hahaha yalnız olmadığımı bilmek güzel 🤣 benim gibi kahvecilere gittiğim zaman rahatım çok güzel kafeinimi alıyorum bir dönem taşikardi geçirdim kahve yüzünden
türkçe şarkılar
Kahve olsun da başka bir şey olmasın sjsjjsd
Bende kahve sevmem..
Bir de yüksek ses araç içinde müzik dinlemeyi sevmem!
Çay güzel.
Yaş pasta
Nescafe
Soğuk çay
Ketçap
Mayonez
Cips
Cola
Bunları genelde herkes sever, ben ağzıma dahi koymam
Bende çay sevmem minnak kahveciyim bilirsin bi de midyeyi herkes bayılarak yiyor ama ben görünce bile kusasım geliyor 🤢
Alkol , Starbucks ta kahve içip dünyanın parasını vermek , sinanaya gitmek
Kokoreç, mumbar , kelle paça, işkembe
bunları ağzıma sürmem
düğünlere gitmek, kedileri sevmek, tavla-okey oynamak
la casa de papel insanların ayıla bayıla izlediği dizi filmleri vs izlemem
Çay ve kahve sevmem çoğunluk her gün içiyor
Hangisini saysam bilemedim
Tarhana ve pancar çorbası
Yeni insanlar tanımak..
Erik ve çilek olmasa da olur, hastası değilim.
Bitter cukulata ve kaslı esmer erkekler
Çay, noodle, kavun, tazefasülye...
Makarna, beze ve tarhana.
Lahmacun
Çikolata
Ciddiyim
Baya hoşuma gitmiyor işte sen neden çay sevmiyorsn
Çikolatad öyle
Tombik sen sev
Yaşamak
Ülker çikolatalı gofret
Hayat ne ola bilirki