Kişilik & Karakter Gereksiz trip yapan exlere sahip misiniz? şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adam dün uyudum diye sabah küfür etmiş ak Güncellemeler+1 yıl Allah benim basimdan alip sizin basiniza versin amiiin hep ben mi cekicem Gereksiz trip yapan exlere sahip misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sahip değilim 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Tamam
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır değilim. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Depilğmm 0 11 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Allah basimdan alip basiniza versin Yorumla s Taciiiii +1 yıl Tripsiz olaa olurdu amen Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Tripsiz sarmaz Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Uyudun diye sabah küfür etmesi lazım Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Kalkıyorum yataktan bakıyorum telefonuma yemişim küfür kıyamet uzun uzun mesajları yine EVET DİYORUM EVET DOĞDU GÜNEŞİM Yorumla s Taciiiii +1 yıl Güneşin doğduu sana ko ay sövdü dmdmkdkd Yorumla s Taciiiii +1 yıl Böyle güneşin... teletebi güneşi bul sen Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Dediğinden bi sey anlayamadim ama haklisin Yorumla s Taciiiii +1 yıl Uyku sersemliime ver yeni uyanıypöm Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Ayılda gel Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bi bıcıya girem Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl düşman başına 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Amiiin Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır,, 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Sanslisin birtanem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sahip değilim
Tamam
Hayır değilim.
Depilğmm
Allah basimdan alip basiniza versin
Tripsiz olaa olurdu amen
Tripsiz sarmaz
Uyudun diye sabah küfür etmesi lazım
Kalkıyorum yataktan bakıyorum telefonuma yemişim küfür kıyamet uzun uzun mesajları yine EVET DİYORUM EVET DOĞDU GÜNEŞİM
Güneşin doğduu sana ko ay sövdü dmdmkdkd
Böyle güneşin... teletebi güneşi bul sen
Dediğinden bi sey anlayamadim ama haklisin
Uyku sersemliime ver yeni uyanıypöm
Ayılda gel
Bi bıcıya girem
düşman başına
Amiiin
Hayır,,
Sanslisin birtanem
Değilim