Ama bense ozguvensizin tekiyim kendimi asla begenmiyorum. Neden böyle ya neden. Kıza bakiyorum bacagim kadar boyu var güzel de değil ama elinden gecirmedigi kalmamış konuşmalar tavırlar özgüven kokuyor. Ben neden böyleyim peki :"((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen güzel egonu o kadar şişirmişsin ki toplumda beğenilmeyecek olsan bütün balon söneceği için aklın çıkıyor ve kendin olamıyorsun. Ne var ki, senin kadar süsüne kafa takmayan öz-güven sahibi kadınları kıskanıp onları küçük görerek egonu güçlü tutmaya çalışıyorsun. Şişmeyin bu kadar. Hayat kısa.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendin ile barışık ol, kendini okadar sev ki başkalarını düşünmeye vaktın olmasın, seni sen yapan özelliklerin vardır herkesde olduğu gibi, buranın güzelliğide bu zaten kimse sen olamaz sende onlar olamazsın ama farklılığın herzaman vardır, bastığın yere özgüvenle bas. Aynanın karşısına geç ve 3 gün süre ver kendine hatta bir hafta, “ ben güzelim, benden başka aynı kişi yok” vs kendi hakkında sevdiğin özelliklerini söyle ayna karşısında, kendine nazık davran ve emin ol bir fark göreceksin🍀 “çiçekler, yanındaki çiçeklerle yarışmayı düşünmez. sadece kendi güzelliği ile açmaya bakar” ..
00 Yorumla
Niye kendilerini özgüvenli görmesinler ki hep iyi yonlerini bildikleri için özgüvenli olurlar bir yeri güzel değil diye tüm yerlerini çirkin diye bir şey yok belkide bir insan kendini sevmezse nasıl ömür boyu yaşayabilir ki bu bedenle bu yüzden barışık ve iyi yönlere baktıklarını düşünüyorum ben.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılO her gördüğü avcıya mavi boncuk dağıtıyor.
Sense boncuklarını saklıyorsun.
Aranızda ki fark bu.
Özgüven meselesine gelirsek, gerçek özgüven bu değil. Gerçek özgüven, bir şeyleri yapabileceğine dair olan inançtır. Bunu ille de eyleme dökme anlamı taşımaz. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsin.
cut.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
42Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aslında bunun öz güvenle alakası yok. Kendilerine boş bir hava basıyorlar ve bu şekilde toplumda kendilerine bir yer edinmeye çalışıyorlar. Siz doğallığınızla, fikirlerinizle ve duruşunuzla kendinize bir yer edinin yani onların yaptığı şekilde öz güvenli olunmaz ve bu şekilde de olmayın zaten eğer olacaksanız da. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 207b cevap paylaştı.
u +1 yılSizde öz güvenli olun muhtemelen o kızlar kendilerini çok seviyordur
00 Yorumla
+1 yılÖzgüven inşası, çoğu insan için epey sancılı geçiyor; öncelikle bunu unutma.
Başkalarının onlarca insana ezber şekilde, sadece ve sadece arzuları sebebiyle yönelttiği güzel kelime ve iltifat bütünlüğü, o kişilerin özgüvenini inşa etmemeli aksine, algısını güçlendirmeli.
Fiziksel ve zihin çerçevesine dair olguların zayıf olduğuna inanan birtakım insan, kandırılmaya müsait olarak görülüyor yukarıda bahsettiğim kandıran ekip tarafından.
Özeti şu dediklerimin: Özgüveni yüksek olarak gördüğün o insanların temeli zayıf, altı boş ve anlık zihin tatminleriyle inşa edilmiş bir yaşantının ürünü. Sahip olduklarınla o güveni kendine sağlayacak olan tek kişi sensin.
20 Yorumla
+1 yıl“Bacağım kadar boyu var “bu kategoriye giriyorum yapacak bir şey yok özgüvenle dış görüşün alakası yok. Kendini tanımak, sevmek, kabul etmek ve geliştirmekle ile alakalı durum. Ne istediğimi bilirim ve mutlu olmayı da ayrıca mutlu olduğum kadar etmesini de bilirim. Hedefimi göster geri çekil izle 🙂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılÖzgüven apayrı bi şey ya. Bir arkadaşım var boy 1.60 kilo 90 falan, ben dünyanın en güzel kadınıyım modunda. Bir diğer arkadaşım, bence civarın en güzel kadını, boy fizik yerinde, çok güzelsin falan diyince yok ya o kadar değil diyor. Genel gözlemim cidden güzel olanların durumun farkında olmadığı yönünde
10 Yorumla Çok yanlış düşünüyorsun, bir başkasını eleştirerek kendini yüceltemezsin ki :) ben hiçbir zaman özgüveni çok düşük biri olmadım ama aynaya baktığımda da hiçbir zaman güz bir kadın göremedim. Gerçdkten sevildiğimi hissettiğim zaman ise şuanda aynaya baktıkça kendime güzel geliyorum. Sağlam bir ilişki lazımmış bana, belki sana da aşk lazımdır :) o sevdi güzelleştim resmen aynay bakıp hayatımda ilk kez görduğüm şeyden memnun oluyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Senin için çok mutlu oldum 🤍✨
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi düşünüyorum benim bi arkadaşım var oda öyle boyu kisacik aşırı zayıf esmer kocaman burnu var çok güzel değil çok çirkinde değil sıradan birisi ama özgüven tavan cidden birde dediğin gibi herkesi de elinden geçirdi bende senin gibi özgüvensizin tekiyim nasıl aşılır bu durum bende bilmiyorum hiç
10 Yorumla
+1 yılbazı kızlar güzel olmasa bile dişiliklerini kullanmayı içgüdüsel şekilde çok iyi bilirler.. tanıdığım birkaç kız oldu.. güzel olmadıkları halde seksapelitesini çok iyi kullandıkları için ilişki yaşadığımda oldu:) yani bu öğrenilebilir mi dersen olabilir belki ama bu içten gelen bir durum.. hiçbir zaman aynı orjinalliği yakalayamayabilirsin..
00 YorumlaEn büyük sebebi yetiştirildiğin aile ortamı.. sana ne aşıladılar nasıl davrandılar nasıl büyüttüler bu sorunun cevabını bulduğunda bazı şeyleri aşabilirsin … bugün yaşadığımız tüm sorunların hepsi çocukluk travmasından kaynaklı…
10 Yorumla
+1 yılAdam gibi birini bulduğunda bu eksikliğinde gider merak etme özgüvenin tavan yaptıracak birine ihtiyacın var bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şöyle bişey var ki kendine güvenen kadın havası hep hissedilir. Dünyanın en güzel kadını da olsan o dönem kötü biseyler yaşarsın kafan karışıktır ne bileyim biseyler olmuştur işte ama kimse sana dönüpte bakmaz çünkü enerjin düşüktür.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyu olmasın , duruşu olsun , guzel olmasın ama flört etmeyi bilsin iki makara cevirince sana seni uyuz etmeden guldurcek cevabı versin olur mu olur cekmek icin iyi olmayi bildigi kadar dur demeyi de yerinde bilsin al sana cikilcak insan aklı selim tavırlarda da bulunuyor destekliyorsa guzellik solda 0 kaldı nitekim 30 dan sonra yavas yavas kayboluyor guzellik de ama beceriler ve flort gucu hep kalıcı
00 YorumlaTürk kızlarının hepsinde özgüven tavan ki zaten. Sanki hepsi victoria’s secret modeli gibi erkekleri beğenmiyorlar bide. 🤣
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven dış görünüşün kusursuz olmasıyla gelen bir şey değil. Önemli olan sen kendini her halinle kabul edip mükemmel bulacaksın kötü hissediyorsan kendini geliştireceksin bu her alan için böyle sadece dış görünüş olarak algılama
00 Yorumla
+1 yılBenim hemcinslerim ota boka yazdıkları için.. herkesin kendini monaco prensesi sanması normal.
10 YorumlaEmin ol hepsinin yeri ayrı. Erkekler de ona göre muamele yapıyorlar. Hani derler ya eğlenilecek, evlenilecek kadın diye... Sen kendini bozma. Böyle kal
10 Yorumla
+1 yılKendine değer vermediğin için özgüvenin yok önce kendini sev
10 YorumlaKendini sevmediğin o kadar belli ki kısa boylu bir kızın özgüvenli olmasını kıskanıp ona 'bacak kadar boyu var' diyebiliyorsun. Terapi almanı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılSeçenekleri kalmayınca ben görücem o özgüveni herkes sevgili olmak takılmak ister ama iş evliliğe gelince herkes kabuğuna çekilir o özgüvenli kişiler evde kalınca görücem ben o özgüveni
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılSende çekingen kişilik bozukluğu var ve bu ailenin her yaptığını eleştirisinde veya aşırı korumacı olmasından kaynaklanan boktan bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılEvt aşırı korumacilar olabilir mi gerçekten
- +1 yıl
Bir şey söyleyeceğin veya yapacağın zaman insanlar hakkında ne düşünür diye düşünüyorsan ve yapacağın şeyi yapmaktan cekiniyorsan evet
Soran+1 yılEvet aynen öyle. Yani bu mu özgüveni etkiliyor
- +1 yıl
Evet öyle. Kurtulmanın yöntemi var beyni i yeniden kodlaman gerek. Bir durumda bir şey yapacaksan ve cekiniyorsan hangi düşünceden dolayı çekindiği o bir kagida yaz. Bunları hep not et ve anti tez üret bu düşüncelere karşı. Ve bir şey yapacağın zaman birisini sorma ve onaylama alma isteği gelirse hata yapacak olsan bile birisine sormadan aklına geleni yap yani bu önemli şeylerde değil de çok basit şeylerde olur çekingen insanlarda ondan bahsediyorum.
+1 yılYa hakikaten nasıl ya liseden bir kiz vardı hickimse begenmezdi o kızı Allah affetsin ama çok çirkindi tüm yakisikli erkeklere aşık olup ben güzel olduğum için kesin bana bakar diyordu hiç sevmem öyle kişileri
10 Yorumla
+1 yılBende öyleydim aşko ama şunu anlaman lazım ki sen kendine değer vermezsen beğenmezsen sevmezsen kimse sana değer vermez, seni beğenmez ve sevmez..
10 YorumlaKonuşarak başka çözümü yok
Tanımadığın kişilere selam ver iyi günler de
Birileriyle tanış rastgele konuşmayı sen başlatarak
Yalandan adres sor insanlara
Böyle böyle konuştukça özgüven gelir benim çözüm yolum10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzellik ve çirkinlik bakan kişiye göre değişir. kime göre çirkin neye göre çirkin? bu ülkede iyi bir ka... l.. ca beyinden daha fazla değer görüyor olabilir ama her zaman dış görünüş hersey demek değildir. ve bu kavramlar gorecelidir. senin bacağım kadar boyu var dediğin kız başkasının hayallerinde olan bir sevgilidir. vs vs... Uzatmaya gerek yok. Aşağılık kompleksinden çıkmadan ozguvenli olamazsın.
20 Yorumla
+1 yılOnlar özgüvenli değil aslında sen ozguvensizsin ve herkesin her lafını kıskanıyorsun onları elestirecegine. Kendinle barış
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çocukluğunda ezmişlerdir, ailen zedelemiştir özgüven duygunu. Onun için ne yaparsan yap kendini yeterli bulmayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılCıks cıks cıks...
Kimseyi dis gorunusune gore yargilama
Hicbirimiz cirkin degiliz her kiz her kadin guzeldir yeterki bunu kesfetsin 😉00 Yorumla
+1 yılBiraz utangac olma biraz cekingen olma biraz aile terbiyesi vs etkili olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAh hepsi var belki de
- +1 yıl
Çözülür ki canini hic sıkma
Özgüvenin dış güzellikle alakalı olmadığını anladığın zaman özgüvenli olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun da bu ya bunu nasıl anlayıp kendimi inandırıcam
+1 yılAilen baskılıyordur. Sevişince rahatlarsın. Güzel gacılar elini sallasa ellisi.
013 Yorumla
Soran+1 yılEmre sevisince mi ozguvenli olucam
- +1 yıl
E baksana güzelim diyip yerden bitme hatunlara özeniyorsun. Onları kıskanıyorsun. Başka sebebi ne olabilir? Emre ne alaka?
Soran+1 yılBaşka sebebi içsel bence ben kendimi böyle inandirmisim. Ya yunus emre vardı bı tane Survivor da ikizi gibisin öyle aklıma geldi
- +1 yıl
😂😂 bilmiyorum bakayım kimmiş merak ettim. Kendine haksızlık etme hayatta senden daha önemli ne var?
- +1 yıl
Manyak gibi beni mi takip ediyorsun? Bloklayayım kafam rahat etsin
- +1 yıl
Abi sonu harikaydı nsnsnsn
- +1 yıl
Ruh hastası takip etmiş herşeyi bir de söylüyor 😂 sapık mıdır nedir
- +1 yıl
Ama bazen öyle olmuyor ya, sürekli karşına aynı insanın yorumları çıkıyor ve de sürekli gözüne çarpıyor. Bir süre sonra insan dayanamıyor patlıyor. Bana da bir seferinde öyle olmuştu. Adamın her yazdığı,"aslında şu şu şunu yapman çok kolay"dı ya. En sonunda da Instagram'da yazabilirim verirsen Instagramını diyordu, aklın sıra yürüyecek tabii. Tek akıllı o ya.
- +1 yıl
Aman deyim beni de sapık sanma da jsjsn
- +1 yıl
Bilmiyorum olabilir ama bana atıp tutup salladığı için sapık kisvesi yapıştırarak bloklamak daha çok haz verdiği için o şekil davrandım :)
- +1 yıl
Heee, bloklamanın en iyi yanı o. Diyecekleri tüm laflar ağızlarına tıkılıyor. İyi yapmışsın iyi.
- +1 yıl
🕺🏼 aynen öyle vaktime değmez
Aynen kızlarda öyle bir özellik var penisus oryantalüs yedikçe olur o tipler demek ki sen az yemişsin ya da hiç yememişsin
01 Yorumla- +1 yıl
Neee hahahahahahah penisus oryantalüs ne ya hahahah
+1 yılKendini ondan daha iyi görüyorsan özgüvensiz değilsin
00 YorumlaCevabı soruda. .. ozgüvenin güzellikle doğrudan alakası yok. Bunu bil buna göre davran
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Demekki sen ici kotu ayrica da ozguvensiz birisisin
00 YorumlaÇok kolay bu durumdan kurtulmak. Yontemini bilmen lazım
00 YorumlaKendine haksızlık etme sen eminim çok kızdan güzelsindir
00 YorumlaGüzelin şansı olmazmış Allah çirkin şansı versin hepimize
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Çirkin kız diye bir şey yoktur kendi hemcinslerini aşağılamayı bırak
00 Yorumla
+1 yılsen neden kendine çirkinim diyorsun ki bi kere? kilon dan dolayı mı boyundan dolayı mı?
00 Yorumla
+1 yılO kadar ilgi görüyor ki kadınlar dünyanın etrafında döndüğünü sanıyorlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılAynen çirkinler çok fena kendşne beğenmiş ne bu havalar
00 Yorumla Başkalarına imrenmeyi bırak nasılsan öyle kabullen kendini, egolu ve çok özgüvenli insanlar itici bence her şeyi ben bilirim en doğrusunu ben bilirim modundalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken aileden kaynaklı özgüveninde sıkıntı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOzgunenin cirkinlik ve güzellikle alakalı olmadigini anladığında özgüvenli olmuş oluyorsun seni embesil
20 YorumlaOnlar gibi varoş olamazsin askim boş ver
20 Yorumla
+1 yılKendine güvenini kaybetme kendin için yaşa bu hayatı elalem ne der diye diyenlere kulak verme gerisi hemen gelecektir
00 Yorumla
+1 yılTanışarak konuşarak tavan olmasina gerek yok onlar özguvenli tavanda ne oluyor yani kendine gelip takmicaksin onlari bu iş bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılKaybedecek bir şeyleri yok ondan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin özgüveni diye bi şey var
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kendini beğenmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte neden böyleyim 😭
- +1 yıl
🤷🏻♀️bilmem
Cevreni degis
- Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılKendini sevmiyorsun bu yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların özgüven değil kaşarrrlık 🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yılFazla ozguven simariklik getirir bence
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenin bence güzellikle bi alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılİç dünyanı keşfederek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılKendini olduğu gibi seviyor
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Çirkin şansını duymadın mı sen hiç
00 YorumlaHepsi boş gereksiz insan boş ver
00 Yorumla
+1 yılonlardaki sey cilvenin gücü
00 Yorumla
+1 yılAbimle tqnistirmak istermisin
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Benden çok daha çirkin kızlarda öz güven tavan, ben nasıl öyle olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım