Kişilik & Karakter Güzel olmayan biri olarak nasıl özgüvenli olabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnsanlar beni dışlıyor sürekli çünkü zayıf karakterliyim Güncellemeler1 yıl Cvp verin lütfen?🥺🥺🥺 Güncellemeler1 yıl Cvp Güzel olmayan biri olarak nasıl özgüvenli olabilirim? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. spor yap kendine güven 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Demek ki guzellikle degil karakterle alakali bi durum bu 0 0 Yorumla
EskiLamba Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Asla olamazsın, ben çok yakışıklıyım. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Abi yakışıklı değilsin? Troll mü Yorumla EskiLamba 1 yıl Senin zevksizliğin bu. Yorumla Soran 1 yıl Fotoğraftaki sen değil misin başkası mı Yorumla EskiLamba 1 yıl Enerjimi tüketemem sana yakışıklılığım bozulur. Yorumla Soran 1 yıl Wtf hangi yakışıklılık 🤣🤣🤣🤣 Yorumla EskiLamba 1 yıl Yüzünde güller açtı beni görünce. Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Zeka/kariyere sahip olaraj 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bunlar dışında abi Yorumla theastro 1 yıl Bunun dışında zor. Erkek olsaydın para diyecektim ama değilsin. Yorumla Soran 1 yıl Abi Zeka yok kariyer de yok özgüvenli olamaz mıyım Yorumla theastro 1 yıl O sana bağlı. Kendini sosyal bir varlık yapman lazım. Ama bunu yaparken sarnaş dolaş olmandan bahsetmiyorum. Yorumla Soran 1 yıl Bana sa*lak diyolar Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Giyim, fizik, koku, entelektüel birikim ile 0 0 Yorumla
Guuumballll Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Seksi misin 0 32 Yorumla Soran 1 yıl Hayır değilim abi Yorumla Guuumballll 1 yıl Boy kilo kac Yorumla Soran 1 yıl 1 58 boy 93 kilo Yorumla Guuumballll 1 yıl kilo ver Yorumla Soran 1 yıl Abi annem hamurişi yapıyor Yorumla Guuumballll 1 yıl yeme Yorumla Soran 1 yıl Yemek yemeden yaşayamam ki Yorumla Soran 1 yıl Abi orada mısın Yorumla Soran 1 yıl Abiiiiiiiiii Yorumla Guuumballll 1 yıl Ne Yorumla Soran 1 yıl Cvppp Yorumla Guuumballll 1 yıl Sana yemekle başarılar Yorumla Soran 1 yıl Niye böyle diyorsun abi sence çok mu kilolu balıketliyim Yorumla Soran 1 yıl Abi Yorumla Soran 1 yıl Balıketli miyim kilolu mu Yorumla Soran 1 yıl Söyle Yorumla Guuumballll 1 yıl Sisko Yorumla Soran 1 yıl Abi niye öyle diyorsum Yorumla Soran 1 yıl Kırıcısın Yorumla Soran 1 yıl Annem d eöyle diyor ağlıyorum hep niye bu kadar kötüsünüz Yorumla Guuumballll 1 yıl gerçeği söyledim Yorumla Soran 1 yıl Benim sana ne zararım dokundu şimdi Yorumla Soran 1 yıl Eminim sen de kısa boylu ve şişmansındır qma ben senle dalga geçmiyorum Yorumla Guuumballll 1 yıl 190 70 kilo Yorumla Soran 1 yıl Yalan Yorumla Guuumballll 1 yıl Gerçek Yorumla Soran 1 yıl O zaman sevgili olalım abi Yorumla Guuumballll 1 yıl neden Yorumla Soran 1 yıl Ben zayıf seviyorum sen de kilolu seviyorsun Yorumla Guuumballll 1 yıl abiden sevgili olur mu Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla Guuumballll 1 yıl ee, abi dedin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
spor yap kendine güven
Demek ki guzellikle degil karakterle alakali bi durum bu
Asla olamazsın, ben çok yakışıklıyım.
Abi yakışıklı değilsin? Troll mü
Senin zevksizliğin bu.
Fotoğraftaki sen değil misin başkası mı
Enerjimi tüketemem sana yakışıklılığım bozulur.
Wtf hangi yakışıklılık 🤣🤣🤣🤣
Yüzünde güller açtı beni görünce.
Zeka/kariyere sahip olaraj
Bunlar dışında abi
Bunun dışında zor. Erkek olsaydın para diyecektim ama değilsin.
Abi Zeka yok kariyer de yok özgüvenli olamaz mıyım
O sana bağlı. Kendini sosyal bir varlık yapman lazım. Ama bunu yaparken sarnaş dolaş olmandan bahsetmiyorum.
Bana sa*lak diyolar
Giyim, fizik, koku, entelektüel birikim ile
Güzel giyinerek
Spor yap
Güzelleş
Nasıl
Seksi misin
Hayır değilim abi
Boy kilo kac
1 58 boy 93 kilo
kilo ver
Abi annem hamurişi yapıyor