Zamanını beklediğin bir şeyler var mı?
Zamanla geçer dediğin ya da zamanla olur dediğin?

Zamanını beklediğin bir şeyler var mı?
Zamanla geçer dediğin ya da zamanla olur dediğin?
Zaman çok enteresan bir olgu...
Mesela zamanın varlığını, tıpkı hayat yahut yaşıyor olduğumuz gibi kanıtlayamaz kimse.
'' Ama saat icat edilmiş yourname?'' Evet. Bir günü 24 parçaya bölerek, daha sistemli takip ettiklerini düşünmüş insanlar. '' Saat '' kültürüne müthiş saygı ve ilgim olmasına rağmen, izahı budur :))) O açıdan, izahı, kanıtı dahi olmayan bir şeyden bahsediyoruz.
Ama zamana dair en çarpıcı gözlemim şudur ki, zamanın akışı müthiş bir gizemle herkese, her mekana, her vakte göre değişiyor. Zamanın geçmediği, su gibi aktığı, yahut durağan olduğu zamanlar olabiliyor.
Tüm bu izah ve sırların tamamen dışında, arka planında müthiş bir güç var : Kader ve onun takip ettiği doğru vakit.
'' Her nasip vaktine esirdir '' ayeti sadece özel yaşamda değildir, hayatın her alanında her şeyin bir vakti var. O vakti bekleyemeyen çok sabırsızlar olabilir, hayata meyleder bu Allah korusun. O vakte saygı duyan, sabırlı insanlar olur, onlar da genelde kazananlar olur Allah'ın izniyle.
Ben mi? O'na olan hayranlığım huşusunda beklemedeyim birçok şey için sabırla, hayırlısı...
Eig için teşekkürler ^^
Hayrola, neler götürdü ki böyle yorumladın?
Hezeyan ve pişmanlık mı anlamalıyım yorumundan?
Son günlerde her şeyi zamana bıraktım. Sürekli akışı kontrol etmeye çalışmak biraz yordu. Biraz da ben akışta ilerleyeyim bakalım. .
Cevap
9Cevap
İstisnasız her şey. Aklına ne geliyorsa.. :D
Ne geldi ki aklına acaba 😂
😂 ama o her şey neyi kapsıyordu acaba
Her şeyi zaman bıraktım
Artık hiçbir şey, her şeye net biçimde karar veriyorum
Her şeyi zamana bıraktım. Çünki ne kadar zorlasamda bir şeyler ters gidiyor.
Zamanla hiç bişey düzelmez her şey senin elindedir sen istersin düzelir
Zamana bırakmaktan nefret ediyor olsam da her şeyi zamana bıraktım..
Elbette var. Her insanın olduğu gibi.
Elimden geleni yaptıktan sonra olmayan her şeyi..
Irademi ve cabami asan her sey.
Akışına bıraktığım çok şey var
zamana bıraktığım bir çok şey var..
Hayat
Ruh sağlığım
Evlilik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar