Bazen de yapılması zor olan dinlenme evresidir aslında.
Soluklanmadan nasıl geçer yorgunluk hali.
Hangi ara hazırlanabilirsin ki beklenen güzel günlere.
İşte o zaman yapabileceğin tek şeydir. Biraz hüzün, biraz umutla...

Zamana bırakmadım zamanının gelmesini bekliyorum. Zaman bırakmak kendi haline başı boş bırakmaktır. Artık bahtıma ne çıkarsa demektir. Ama planını hazırlığını yaparsın doğru zamanı beklersin. O zamana bırakmak değil planın bir parçasıdır.
Öyle sıkışmış bir durumdayım ki her şeyi zamana bırakmak zorunda kaldım. Ne yalan söyleyeyim fazlasıyla şanssız bir insanım ve bunu hayatımın her noktasında her yerinde hissettim. En küçük, sıradan bir hayalimden tut gerçekleştirmeyi istediğim en büyük hayale kadar her şeyi zamana bırakmak zorunda kaldım. Fakat zaman bana bir gün istediğim şeyleri verecek mi yoksa ömrümün sonuna kadar hayallerini gerçekleştirememiş bir adam olarak mı kalacağım orası meçhul.
Pek az sayıda kişi bile isteye zamana bırakır bir takım şeyleri. İnsanların kahirekseriyeti mecbur kalır başka çaresi kalmaz da zamana bırakır. Ben 2 durumuda yaşadım, mecbur kaldığım için de bırakmışlığım var, henüz vakti gelmediği için de. Mesela 3 yaşında bir kızım var annesiyle yaşıyor. Almayı çok istiyorum ve elim çok kuvvetli karşı tarafa nispeten, ancak henüz vakti gelmediği için bekliyorum. Zamana bıraktım.
Cevap
13Cevap
Olmasını istediğim ve önüne geçemediğim şeyleri genellikle zamana bırakıyorum, bu süreçte sabır önemli...
ben her şeyi zamana bıraktım..
olacak olan zaten oluyor bir şekilde
olmayan da olmuyor
ne yaşanacağın nede yaşanılanın önüne geçemiyorsun
Gereken çaba ve mücadele verildikten sonra yıpranabilir insan sağlık için artık hayırlısı demenin zamanı gelmiş demektir
İstediğim halde gerçekleşmeyen bütün işlerimi zamana bırakırım.
Sayısal loto oynadım, onu da zamana bıraktım. Cumartesi belli olacak bakalım.
Bir gün. Belki mutlu olmayı. Bir kadına her gün tekrar tekrar aşık olmayı. Bunları zamana bıraktım.
O kadar çok şey var ki daha
hangi birisini saysam ki
Zamana bırakmak, vazgeçmektir benim için. Ben göreceğimi gördüm, başkaları da görsün. Dünya, herkes için dönüyor.
Fotodaki film in time mi?
Çok güzel bir filmdi gerçekten.
Soracağım hesaplapları zamana bıraktım
Hayatımdaki herşeyi zamana bıraktım.
baba olmayı sanırım..
Herşey
Aşkımı
Aşkı zamana bıraktım..
Hayatımı
Hayatım
Evlilik
Kendim