Para, aşk, aile, huzur artık ne olabiliyorsa bu şey siz hangisinin eksikliğinden muzdaripsiniz?

Para, aşk, aile, huzur artık ne olabiliyorsa bu şey siz hangisinin eksikliğinden muzdaripsiniz?

En azından bir kerecik olsun bir kız tarafından elimin tutulmasını isterdim ama hanımefendiler sadece uzun boylu kaslı ve zengin erkeklerin elini tuttuğu için bana onlara mutluluklar dilemek düşüyor. 😊 Herkes sevilecek diye bir şart yok ama insan eksikliğini hissediyor yine de... 😊
Aşk beklentim zaten yok artık. Maddi durumum, yıllardır çabalarım sayesinde iyi. Huzur da okuduğum yüzlerce kitap ve işim ile alakalı olarak, sabit ve yeterli düzeyde. Fakat tüm bu detayların yaratılmasında etkin olan faktörler var değil mi.
Eksik olan tek şey, boş bir beyin. Onca şeyi başarabilmenin oluru, onca bilgi ve tecrübeyi ufacık beyinde saklamaktan geçiyor. Yıpratıcı, sancılı bir süreç.
Şikayetçi değilim olsaydı iyi olurdu diyelim zeki başarılı bir hanım efendi yüreğini sadakatini bana adamış bir parçam eksik kısmet yaradan bilir ama üzülmem olmuyorsa bir bildiği var rabbimin.
Hiçbir şeyin eksikliğinden şikayetçi diilim ya olmasını istediğim her şeyim var çok şükür
Cevap
9Cevap
Aşkın eksikliği
Eşimin yokluğun şikayetçiyim
Bi yarim eşim yuvam çocuğum olsun çok istiyorum
sevgi saygı merhamet sadakat erkek olarak hiç hiç görmedim sevdim kadın tarafından
100 milyar dolar eksikliği var bende alşjsda
Sevmek olabilir
Samimi bı arkadaş eksik hayatımda😒
Gerçekten iyi niyetli insanların yokluğundan
Hepsinde eksiklerim var
Huzur
Huzur...
Çılgınlık
Hepsinden biraz var
İşim yok sevgilim yok sosyal hayatım yok
Aşk yok aşk
Huzur yok huzur.