Şu sıralar çok fazla büyük günahlar işlemeye başladım farkındayım ama duramıyorum herneyse rüyamda psikolojik sorunlarım vardı şizofreni teşhisi konuldu bende bu durumum psikolojik değil diye bağırdım evin içinde sonra arkadaşlarımı görmeye başladım bi orada bi burada sürekli ışık hızında yer değiştiriyorlardı bende kafayı yedim dakikalarca bağırdım evin içinde yeter artık durun diye ve karşıma ayna çıktı aynada kendime baktım gözlerim dışarı fırlamış ağzım sonuna kadar açık ellerim başımda ama korkmadım herneyse dua okumaya başladım bi baktım etrafımda olan insanlar sinirle bana bakıyo okuma der gibi bende anladım cin olduklarını daha da sesli okudum sonra annemin yanına koştum anne gel sana yaşadıklarımı anlatmam lazım dedim ve odaya geçtim oda peşimden geldi sonra dedim şimdi Buda cin çıkmasın önce bi ayaklarına bakayım ters mi değil mi diye ve baktığımda tersti bende hemen dua okumaya başladım oda bi anda değişti sinirlendi eşyaları bana fırlattı sonra boğazımı sıkmaya başladı bende kalan son nefesimle dua okumaya çalışıyorum ama sesim cidden çıkmıyor kendimi yırttım o an bağıra bağıra okumak için ama olmadı en sonunda ellerini tutup çektim boğazımdan ve nefes almaya çalıştım hemen ardından okumaya başladım sonra bi ışık gördüm o cin bişeyler diyordu beddua etti sanırım ama sanki allaha secde ediyor gibiydi ama allaha secde etse niye ettiğim duadan rahatsız olsun herneyse sonra dua okumaya başladım nefes nefese ama ve sonra tam nas Suresine başladım kul euzu dedim ve nefes nefese dua ederken uyandım ve uyandığımda hâlâ dua ediyordum çok garipti uyandığımda dua okudum ve kendi kendime sordum acaba istemeden rahatsız mı ettim onları diye
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada onlarla çok uğraşıyorum kendimi bildim bileli çok meraklıyımdır ve asla korkmam severim hatta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer