- Su rakamlara bak.. 5.646.499 kişi ikizler burcu bu ülkede.. tehlikenin farkında mısınız?
- Tek burç sildiğim için ikizler diyorum, adı çıktığı için değil, tanıdığım her ikizler burcunu tanımamayı dilediğim için..

Hiçbir burcu silmek istemezdim evet burçlar bi gerçek ama bu kadar sanıldıgı kadar etkili değil ve bazı şeylere göre şekillenir mesela ben teraziyim ve terazi çapkın derler belki dini inancım olmasa çapkın olurdum ama Allah korkusu var ve sadık biriyim hiç çapkınlığım yok bazı şeyler burcun önüne geçiyor dini inanç gibi
Valla hiç anlamıyorum bal bu burç mevzularını. Kendimi silip kurtulsam iyi olur
İyi bari akrep çok değilmiş :D teraziyi silerdim ya da kovayı bilemedim.
Akrep bur tane olsa gene fazla 😂
Ondaki kın, nefret, zehir herkese yeter 😂
Çok akrep tanıdım. Şeytan gibilerdi, bir tanesi harikaydı. Bence doğduğu tarıhı tam bilmiyor o akrep olamaz 😂
Sorma valla 😂
Uzun hikaye 😂 ben akrep kadınlarına denk geldim gerisini sen düşün
Ben bi kaç tanesine maruz kaldım 😂
Dedim ya uzun hikaye😂
Cevap
9Cevap
İkizler hariç hepiniz gidin. 😏
Bencede ikizler birbirine katlansın nedir bizim çektiğimiz. Deccal akreplere bile kök söktürüyorlar.
Akrepler kendi yangınlarında kendilerini soksunlar. 😏
Kim kime artık...
Akrep silerdim
Burçların insanların karakterini şekillendiğini düşünüyorsan bence sen ülkeyi terk etmelisin.
Bende sizlerle yaşamak istemiyorum inan bana dostum..
Senin bahanen ne? Yobaz olduğun için demiştim ben. İkizler olduğumu da söylemedim.
İkizler olduğunu duşunmedim ki, buna inanan insanlar var onlara saygısızlık bu, nefretiniz neden mesela, birinin burçlara inanmasi size ne zarar verir, nefret dolu insanlarla yaşamak istemiyorum. Astroloji ile yobaz ne alaka cidden merak ettim...
Gerçekler dururken eski mitolojileri, masalları kültürümüzde normalleştirenleri yobaz olarak görüyorum. Şu an zararsız görünebilir ama 1000 yıl sonra aynı ruhban sınıfları gibi baskılarlar bizi. Nefret de etmiyorum, tanıdığım arkadaşlarımın %90'i burçları gerçek sanıyor. Kültürümde doğaüstü saçmalıklar olsun istemiyorum hepsi bu.
her neyse beni anlayacağını sanmıyorum zaten ama biri görür, öğrenir diye yazıyorum oyle
Saygı duyuyorum iyi geceler
İkizleri silerim böyle zeki bir burç türkiyede yapamaz djjdjdj
Zekalarını insan delirtme uzerine harcamışlar 🥺
Evet😈
Aslana ayıp olmuş 5 milyon nedir gayet elit insanlarız :d
Burç işlerinde pek aklım ermez o yüzden önemli değil gidenler, kalanlar.
İkizler
İyi bari akrep az çıkmış 🙂
Tanıdıklarım çoğunun burcunu bilmiyorum
Dünyadan ikizleri silerdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?