Kişilik & Karakter Sizede "artık eskisi gibi değilsin" diyenler var mı? Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Artık eskisi gibi değilsin çok değiştin gibi şeyler.. Güncellemeler+1 yıl Eskisi gibi değilsin derken gülmüyorsun konuşmuyorsun yanımıza gelmiyorsun gibi şeyler Sizede "artık eskisi gibi değilsin" diyenler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. No no yok. İyi ki eskisi gibi değilsin diyenler var hahds 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır yok her zaman aynıyım 0 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hic degismemissin hep öyle kal diyorlar genelde 0 0 Yorumla
doesn-t_exist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Valla bişey dicem ama oluyor hem de çok sık. Çok uzaklaştım herkesten 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. istediklerini yapmadığım için çok duydum en yakın arkadaşlarımdan 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yok, çünkü değişmedim, değişmem de. Keşke değişsem de deseler.. 0 0 Yorumla
egomanya Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun süre gorusmediğim insanlar genelde hiç değişmemişsin diyorlar. 0 0 Yorumla
Artfcialwrld Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Muadilini duyuyorum çokça "sen cok değiştin".. ne değişmiyor ki, ya da ne eskisi gibi ki.. diye sorunca duzeliyor hersey formül basit 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vefasızım geçen bi ton fırça yedim 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl O eski halimden eser yok şimdi 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. Evet var. Ama hep kendimdim. Sadece gözüm açıldı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
No no yok. İyi ki eskisi gibi değilsin diyenler var hahds
Hayır yok her zaman aynıyım
Hic degismemissin hep öyle kal diyorlar genelde
Valla bişey dicem ama oluyor hem de çok sık. Çok uzaklaştım herkesten
istediklerini yapmadığım için çok duydum en yakın arkadaşlarımdan
Yok, çünkü değişmedim, değişmem de. Keşke değişsem de deseler..
Uzun süre gorusmediğim insanlar genelde hiç değişmemişsin diyorlar.
Muadilini duyuyorum çokça "sen cok değiştin".. ne değişmiyor ki, ya da ne eskisi gibi ki.. diye sorunca duzeliyor hersey formül basit
Vefasızım geçen bi ton fırça yedim
O eski halimden eser yok şimdi
Ben o eski ben değilimmmmm
Evet var. Ama hep kendimdim. Sadece gözüm açıldı.
Var gibi
Hayır yok
Michael Jackson hala beyazmı diğe sor