Öncelikle günaydın ; "İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında değiştiğinizi söylerler" diyor Freud... Ya akıllanmış ya da gardınızı almışsınızdır yani. Şaşırtırsınız.. Sizi değiştiren neydi peki? Teşekkürler
Günaydın kardeşim... Dünyayı değiştiremiyorsan, dünyanı değiştirirsin. Hepsi bu. - Stefan Zweig herkesi kendiğim gibi sandığım gün beni yanılttılar ve o gün değiştim bende daha doğrusu değişenler grubuna girdim. ve herkes değiştiğini söyler... söylemesi de normal ! Olması gerekende budur. Bunu da şu sözle açıklayabilirim. Kelebek bir defa kanatlandı mı, bir daha asla tırtıl haline gelmez. -Colin Wilson
İnsanlar; Susanı korkak. Görmezden geleni aptal. Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysa ki; biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar..! artık yorulmuşuzdur ondandır.
Beni değiştiren biraz aile, birazda arkadaşlardı galiba. "eskisi gibi değilsin" cümlesini son 2-3 yılda çok sık duydum. Ama her insan değişir. Değişmedim diyen insan bile değişmiştir aslında. O yüzden değiştin, eskisi gibi değilsin cümleleri saçma geliyor.
Eskiden daha merhametli ve duygusaldım taaa ki insanların acımasızlık limitinin boyumu aştığını farkedene kadar. Acırsan acınacak hale düşersin sözüne çok inanıyorum. Uzun zamandır güçlü görünmek adına zayıf ve duygusal tarafımı gizliyorum insanlardan.
Günaydın Değişim insanı pişiren bir olgu esasında. Tüm yaşadıklarını harmanlayıp, ilersi için zırh da kuşatıyor, çuval da çekmesine sebep oluyor sanırım. Hüsran'sız olsun bundan sonrası sizin için. Teşekkürler :)
Başlığı okuyunca tam Freudun sözünü yazayım lan* ne güzel cuk oturur belki eig de seçer diye düşündüm klsfsfss ama sen yazmışsın. Evet insanlar yavşak 1.5 porsiyon iskender ısmarlamayı kesince aaa sen de çok değiştin haa derler yani. Aynını bana yapsalar ben de derim niye? Çünkü ben de yavşağım çünkü ben de iskenderi severim. Tşklr.
Eskisi gibi ilgi gostermedigim icin pesinde kosmadigim icin degistigimi dusunenler oldu olmadi degil bunun sebebide onlar pes ettirmislerdir sogutmuslardir baymislardirda mis mis lardir yani hep onlar yuzunden (: o yuzden kimse kosmasin kimsenin pesinden. Kacan kovalanir vallahi dogru konuyu buraya nasil bagladim bilmiyorum neyse :D
Hayatı artık kullanamiyorum bu yüzden kendisini değiştirdiği gibi benide değiştirdi kimse değiştiğimi söylemedi ama ben çoktan degismistim farkında değiller.
Bu onun suçu olamaz ki. Suçuymuş gibi gösterdiğime dair bir ifade de yok... İnsanın doğup, yaşaması ve ölmesi kadar gerçek bişey zaten. Değiştik ve değişiriz.
Elbette yaşanılan şeyler ufak çaplı değişiklikler oluşturur fakat sağlam ve oturmuş karakter bu değişimi en aza indirir Akillanma olayına gelecek olursak tecrübe her zaman iyidir tabi
En İyi Cevaplar