Kişilik & Karakter Kızlar, Çok aşırı ayak zaafım ve ilgim var karakter olarak ne yapmam lazım? Yakışıklımotorcu Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kızlar sizce ne yapmam lazm Güncellemeler+1 yıl Hadi herkes yoruma gelsin Güncellemeler+1 yıl Tavsiye verebilirmisiniz Kızlar, Çok aşırı ayak zaafım ve ilgim var karakter olarak ne yapmam lazım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ayakları güzel birini bulup nikahı basman lazım 1 2 Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Napiym ondan sonra. d Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Hey Yorumla
gejomejo Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ayakların kötü koktuğunu düşün odgkkf 0 27 Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Olmuyoki cokta yakisikli kasli uzun boylu biriyim Yorumla gejomejo +1 yıl Genelde kendine böyle iltifat edenler tipsiz oluyo🥲 Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Senin ayaklarn bakimlimi peki. d Yorumla gejomejo +1 yıl Bakımdan kastın ne peki dokgkdkg Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Yumusakmi oje suruyormusn halhal takiyormusn temizliyormusn. d Yorumla gejomejo +1 yıl Tabiki Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Gidiklanirmisin peki ayaklarindan Yorumla gejomejo +1 yıl Gıdıklanmayan mı var dkjgkdkf Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Bagzisi gidiklanmiyor ayaklarina masaj yapilmasi hosuna gidermi peki. d Yorumla gejomejo +1 yıl He ya 🥺 Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Hic yapan olmadimi Yorumla gejomejo +1 yıl Yok olmadı Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Ben yapsam hemen uyursun. d Yorumla gejomejo +1 yıl Yaw he heee Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Sen hangi sehrde yaşıyorsn kac yasndasn Yorumla gejomejo +1 yıl Tera çiye Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Kürtmüsn Yorumla gejomejo +1 yıl Eed. Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Kurt kizlari sert olur erkekleri ayaklarina kapandrmak hoslarina gider Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Hey Yorumla gejomejo +1 yıl Efem Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Bir erkegi diz cokturp ayaklarina kapanirken izlemek hosuna gidermiydi Yorumla gejomejo +1 yıl Hayır erkek görmek istemiyorum skgkkdkg Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Niye daha iyi deglmi ozaman ayaginin altinda olmasi. d Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Naber dominant kiz. d Yorumla gejomejo +1 yıl Dominant derken dkgkdkg Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Degilmisn. d ayaklarini yikayan oldumu hic. d Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bişey yapman mı gerek 1 22 Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Yapmamam mi gerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviyorsan seviyorsundur daha ne Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Nspiym her zaafmi ogrenen kizin ayaklarnin altinimi opuyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bundan dolayı kötü mü hissediyorsun Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Hayr ama yapmalimiyim yani sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin için özel olan biriyle hoşuna giden herşeyi yapmalısın bir şey olmaz ki anormal değil bence Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Senin ayaklarini open masaj yapan oldumu hic peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Masaj yapmak değil ama birisi oldu o çok seviyor beğeniyodu öpüyordu hep zaten öpmese bile her dakika dokunuyordu Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Keyif aliyormuydn ben bakimli ayakli kizlara masaj yapasim geliyor özel olmasina gerek yok zaafmi sevmedigim bi kiz bile anlayip kullansa kullanir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim için ayağın öyle bir çekiciliği yok ama onu mutlu ettiği için her zaman dikkat ettim sevdiği renk oje krem güzel çorap vs uğraştım Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Oo ben olsam bende cok ilgilenirm ayaklarnla kac yasndasin ayaklarn kac numara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25-38😄 Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Hangi sehrde yasiyorsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara 'da Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Bn yakisikli uzun boylu kasli dövmeli biriym ama bu zaafm var iste seni tanimis olsam cok iyi bakardm ayaklarina. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biseksüel misin peki Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Hayir neden sordun öyle olmamimi isterdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ama genelde ayaklardan hoşlanan erkekler biseksüel oluyor ve biraz da kadının baskın olmasını seviyor Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Gel sana anlatiym detayli yorumda olmuyo bekliyorm Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Gel tamam aticam ya amaan gel önce ben sonra sen ok Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Geldiginde yz aticm resm Yorumla Yakışıklımotorcu +1 yıl Gel aticam resm Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ayakları güzel birini bulup nikahı basman lazım
Napiym ondan sonra. d
Hey
Ayakların kötü koktuğunu düşün odgkkf
Olmuyoki cokta yakisikli kasli uzun boylu biriyim
Genelde kendine böyle iltifat edenler tipsiz oluyo🥲
Senin ayaklarn bakimlimi peki. d
Bakımdan kastın ne peki dokgkdkg
Yumusakmi oje suruyormusn halhal takiyormusn temizliyormusn. d
Tabiki
Gidiklanirmisin peki ayaklarindan
Gıdıklanmayan mı var dkjgkdkf
Bagzisi gidiklanmiyor ayaklarina masaj yapilmasi hosuna gidermi peki. d
He ya 🥺
Hic yapan olmadimi
Yok olmadı
Ben yapsam hemen uyursun. d
Yaw he heee
Sen hangi sehrde yaşıyorsn kac yasndasn
Tera çiye
Kürtmüsn
Eed.
Kurt kizlari sert olur erkekleri ayaklarina kapandrmak hoslarina gider
Hey
Efem
Bir erkegi diz cokturp ayaklarina kapanirken izlemek hosuna gidermiydi
Hayır erkek görmek istemiyorum skgkkdkg
Niye daha iyi deglmi ozaman ayaginin altinda olmasi. d
Naber dominant kiz. d
Dominant derken dkgkdkg
Degilmisn. d ayaklarini yikayan oldumu hic. d
Bişey yapman mı gerek
Yapmamam mi gerek
Seviyorsan seviyorsundur daha ne
Nspiym her zaafmi ogrenen kizin ayaklarnin altinimi opuyum
Bundan dolayı kötü mü hissediyorsun
Hayr ama yapmalimiyim yani sence
Senin için özel olan biriyle hoşuna giden herşeyi yapmalısın bir şey olmaz ki anormal değil bence
Senin ayaklarini open masaj yapan oldumu hic peki
Masaj yapmak değil ama birisi oldu o çok seviyor beğeniyodu öpüyordu hep zaten öpmese bile her dakika dokunuyordu
Keyif aliyormuydn ben bakimli ayakli kizlara masaj yapasim geliyor özel olmasina gerek yok zaafmi sevmedigim bi kiz bile anlayip kullansa kullanir
Benim için ayağın öyle bir çekiciliği yok ama onu mutlu ettiği için her zaman dikkat ettim sevdiği renk oje krem güzel çorap vs uğraştım
Oo ben olsam bende cok ilgilenirm ayaklarnla kac yasndasin ayaklarn kac numara
25-38😄
Hangi sehrde yasiyorsn
Ankara 'da
Bn yakisikli uzun boylu kasli dövmeli biriym ama bu zaafm var iste seni tanimis olsam cok iyi bakardm ayaklarina. d
Biseksüel misin peki
Hayir neden sordun öyle olmamimi isterdin
Hayır ama genelde ayaklardan hoşlanan erkekler biseksüel oluyor ve biraz da kadının baskın olmasını seviyor
Gel sana anlatiym detayli yorumda olmuyo bekliyorm
Gel tamam aticam ya amaan gel önce ben sonra sen ok
Geldiginde yz aticm resm
Gel aticam resm