Aşıkların kavuşması mevsimlere bağlı olmuyor bence 😀 ama yazın neşe getirdiği doğru ben yaz kızıyımdır ama sonbaharıda ayrı severim. Sonrasının kış olacağını aklıma getirmezsem eğer bana çok mutluluk veriyor
ımm tabi bu psikolojiylede alakalı , yazın o ışıl ışıl güneşte sabah sporu yapmak , açık alanda kahvaltı yapmak , buz gibi denize girmek bu nimetler sevilmezmi bee 😂 yaz kızı olmanı sevdim pozitif birisin o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben seviyorum son baharı
Baharı severim ben. Ne yazın sıcağı, ne kışın soğuğu boğmuyor insanı. Rahat nefes alabildiğim zamanlar.
Sonbaharı 2017 de çok sevmiştim. Şu an pek sevmiyorum kışı getirdiği için tedirgin ediyor aksine :))
Doğrudur.. 😅
sanatla uğraşan biri olarak sonbaharı hiç sevmiyorum içimi karartıyor ne gerek var hüzüne yaz olsun neşe dolalım bahar olsun aşıklar kavuşsunn
Aşıkların kavuşması mevsimlere bağlı olmuyor bence 😀 ama yazın neşe getirdiği doğru ben yaz kızıyımdır ama sonbaharıda ayrı severim. Sonrasının kış olacağını aklıma getirmezsem eğer bana çok mutluluk veriyor
ımm tabi bu psikolojiylede alakalı , yazın o ışıl ışıl güneşte sabah sporu yapmak , açık alanda kahvaltı yapmak , buz gibi denize girmek bu nimetler sevilmezmi bee 😂 yaz kızı olmanı sevdim pozitif birisin o zaman
Sevilir tabiki sevilmez mi özellikle deniz dedin işte o en sevdiğim şeyy 😅 evet öyleyimdir 🙈
bu ay 30 günü denizde geçirdim ben hele akşam denize girmesi çok iyi zevklerimiz aynı valla böyle insanlar maalesef çevremde az 😂
benim mevsimim
En sevdiğim
Seviyorum,
Çok severim..
Soğuk