Kişilik & Karakter Gününüz nasıl geçiyor, pazartesi sendromu var mı? _Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Selamm🥳🥳Beni bıraksalar uyurum ama cıks bırakmayız diyolaa 🥲Oturmuşum öyle kendimize 🙄Sizin pazartesi günü nasıl geçiyor? Gününüz nasıl geçiyor, pazartesi sendromu var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır, çok severim pazartesi günlerini. 1 3 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl O zaman hayatın güsel Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Geriye kalan 6 gün var. 🙄Mutlaka bir gün kötü geçiyordur. 🙄Keşke güzel olsa 🤷♂️ Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Aga bee üzdü bu gerçek Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Günüm güzel geçiyor 1 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl rutin işte sendrom olsa ne olur tatil mi verirler köle gibi çalıştırır bu emperyalist düzen :p 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Haklı Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Vallahi iyi uyudum ama erkenden yatacağım ya. 1 3 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Bende uyku moduna gircem şimdik Yorumla joeblack18 +1 yıl Hadi yatıyoruz, iyi uykular kuşum.. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sanada bebişim, iyi geceler Yorumla
thestyxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Tek pazartesi günü tatilim olduğu için sendrom falan kalmadı, çay içiyorum güzel her şey😂 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Pazartesi hayatta izin yapmazdımm hafta başı beğğ bütün hafta bekle dur sonra Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Başım ağrıyacak artık.. Sıcak geçiyor bayağı.. 1 5 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Saçmalamaa hava durumu gayet buzz Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Saçmalamaaa.. 33° burası.. 😄 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Orası neresi tam olarak shhs Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Evin mutfağı.. 😄 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl 33 derecelik bi mutfak helalke sjs kışın ısınmak zor olmaz Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İstMarin D&R da takılmak :D 1 3 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Kim kimm Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl Sen... Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Cıks yanlış Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Süper geçiyor sahilde Colombia da kahve içiyorum 1 4 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Zıkkım Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Ama işimide yapıyorum 🤗 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Ne güsel iş o be Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Vallahi öyle Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sendrom yaşamayan bir kişiliğim var 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Hığğ Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu sendrom falan zenginlerin avuntusu. 1 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Sendrom neyin bilmem ben. Çalışıyok işte 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bøk gün 0 2 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Gibi* Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sjjs peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır, çok severim pazartesi günlerini.
O zaman hayatın güsel
Geriye kalan 6 gün var. 🙄
Mutlaka bir gün kötü geçiyordur. 🙄
Keşke güzel olsa 🤷♂️
Aga bee üzdü bu gerçek
Günüm güzel geçiyor
rutin işte sendrom olsa ne olur tatil mi verirler köle gibi çalıştırır bu emperyalist düzen :p
Haklı
Vallahi iyi uyudum ama erkenden yatacağım ya.
Bende uyku moduna gircem şimdik
Hadi yatıyoruz, iyi uykular kuşum..
Sanada bebişim, iyi geceler
Tek pazartesi günü tatilim olduğu için sendrom falan kalmadı, çay içiyorum güzel her şey😂
Pazartesi hayatta izin yapmazdımm hafta başı beğğ bütün hafta bekle dur sonra
Başım ağrıyacak artık.. Sıcak geçiyor bayağı..
Saçmalamaa hava durumu gayet buzz
Saçmalamaaa.. 33° burası.. 😄
Orası neresi tam olarak shhs
Evin mutfağı.. 😄
33 derecelik bi mutfak helalke sjs kışın ısınmak zor olmaz
İstMarin D&R da takılmak :D
Kim kimm
Sen...
Cıks yanlış
Süper geçiyor sahilde Colombia da kahve içiyorum
Zıkkım
Ama işimide yapıyorum 🤗