Bence gereksiz boş boş kuşaklar şunu yapar kuşaklar şöyle böyle
Benim görüşüm böyle
Bence gereksiz boş boş kuşaklar şunu yapar kuşaklar şöyle böyle
Benim görüşüm böyle
Kuşak demişsin ama daha konuştuğun dili düzgün bir şekilde yazıya dökmekten acizsin. Cümlede anlam yok öğeler eksik ve yargı bildirmiyor. Yeni nesil böyle bilinçsiz ve eksik yetişiyor işte. Adına ne derseniz deyin
Her gelen kuşak diğerlerinden farklı bir özellikle geldiği için öyle. Mesela y kuşaklarının çoğunun çocukları alfa olarak doğdu şu an, biz z kuşaklarının çocukları beta olarak doğacak.
Sondaki cümlede kendi adıma konuştum.
Ee annesi z kuşağı babası y kusagiysa cocuk ne olarak doğar 😁
Şuanda doğarsa alfa olur, bir beş sene sonra falan doğarsa beta.
Ne alaka ya
Alfa kuşağındayız çünkü?
Cevap
22Cevap
Maalesef bazı insanlar çok cahil ve bunun kuşakla da ilgisi yok.
Ahmaklığın, sığırlığın, koyunluğun ve insanlığın kuşağı yok.. Sarıklı şeytan kulları zaten benim açımdan birer köle.. Hırsızlıkla para kazananların kuşağıda şerefsilik kuşağı.. ne yazık ki tam ihtiyaç olduğu şu zmaanda Atatürk kuşağı kalmadı.
Bana görede şanslı nesiller biziz residaslara beton yağınlarına yenilmiyip en azından mahalle arasında top oynaya bildiğimiz için.
A kuşağı , Alfa kuşağı yenı mı çıkmış?
Z kuşağı çok ayarsız. Ya çok zekiler ya tam mal. Adamların kesinlikle arası yok.
Hepside sacmalik,
Ama simdiki gençler araştirma yaomayan hazira konmayi sevn bir nesil
Bence z kuşağı daha çok araştırıyor asıl
Elindeki imkanlara nazaran az arastiriyor
Oda doğru
Eskiden bir seyi arastirmak icin kitap kitap ariyorlardi, kutuphanede saatlerce vakit harcaniyordu
Aman boşverin z mis y mis millet önce aç karnını doyursun böyle boş şeyler karin doyurmuyor
Gençlere gerçekçi olmayan misyonlar yükleyen bazı insanların boş hayalleri bence.
karatedeki kuşak renkleri bile daha çok ilgimi çekiyor ve anlamlı :)
Kuşak mevzusu seçimler yaklaşınca akıllarına geldi. Oy potansiyeli davası.😃
Her dönemin kendine has özeikleri olacaktır illaki. Teknoloji çağındayız.
Ya aslında o kuşakların ayrılma sebebi büyüdüğü döneme göre sınıflandırılmış mesela Z kuşağı daha çok teknoloji bilgisayar telefon la büyümüş kuşak yani ona göre sınıflandırılmış ben o yüzden ayak uyduruyorum 😂
Bazıları çok zeki bazıları evlat olsa sevilmez tipler
Benim bildiğim iki kuşak var biri karetede diğeri gelin kuşağı. Gerisi faso fiso
beyaz kuşaktan başlarsın kara kuşağa kadar gidersin gerisi teferruat
Saçma isimlendirmeler sadece.
Evet.
Çok saçmalıyorlar
Kesinlikle
🌈 gökkusagi var benim bildiğim 🤣😂😁😂
Kuşaklar arası kopukluk olduğunu
Kuşak farkı işte
Ben M kusagiyim
O noluyo
@Emre3558123 Memelog kuşağı hdhdhdhd
Bana da bir tık anlamsız geliyor ama kuşak işte..
Gereksiz ayrımlar hepsi
Gereksiz
Şaşırmışlar hepsi
Katiliyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?