biraz uzun olucak lütfen okuyun babam 1.63 kız kardeşim 1.63 annem 1.63 hepsi siyah saçlı kahvarengi gözlü ben 1.95 boyundayım mavi gözlüyüm sarı saçlıyım annem bana çok kötü davranıyor her gün bana pis kokuyorsun banyo yap diyor boyum 1.95 oldugundan yataga sıgmıyorum annem gerçek boyun senin 1.70 1.95 yoksun diyor oysa 1.85 biri bile çeneme zar zor gelir yalan söyleme dedim bende oda 1.95 olsan ne olur gözümde aynısın dedi bana birkerede zengin züppesi gibi duruyon demişti bu kadın her gün bana hakaret ediyor ve beni aşagalıyor bazı insanlar karşı cinsten uzun ve güzel renkli gözlü kişilere baya uyuz olur sanki annemde bana uyuz oluyor gibbi hissediyorum bu kadın yüzüne tükürülecek bir kadın o derece aşşagılık bir kadın bana hep küfür ediyor ve beni eleştiriyor dayanıcak gücüm kalmadı yaşımda ufak kendisi 1.63 boyunda şişko esmer tipsiz bir kadın benimle derdi ne her gün sinirimi bozuyor ailede ve sülalede tek 1.95 sarışın mavi gözlü kişi benim sizce ben evlatlıkmıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya annen başkasından yapmışsa seni? Evlatlık değil de babam desiğin adam baban değildir
Dedelerinden birine çekmişsindir belki sen de onu eleştir
bazı kişiler karşı cinste kendinden iyisini çekemez kudurur ben 1.95 mavi gözlü sarışın oldugum için acaba beni çekemiyor çıldırıyormu ben begenilen biriyim kendisi 1.63 boyunda tipsiz esmer bir kadın o yüzden benimi kıskanıyor acaba
Kendi yaptığı çocuk guru duyması gerekir ama herkesin psikolojisi farklı belki çocuğu olduğun için laflarını önemsemiyorsun sanıyordur
bence ben evlatlıgım o yüzden böyle bana karşı sarı saçlı mavi gözlü bebegi evlatlık alıcak kadar geri kafalılar anladım ben evlatlık oldugumu babamda annemde 1.63 siyah saçlı kahvarengi gözlü ben 1.95 sarı saçlı mavi gözlüyüm ilerde onlara bakmam için demiyorlar evlatlık oldugumu kesinlikle evlatlıgım bence
bak dostum benim 10. sınıf biyoloji kalıtım konusu eğer annem ve babam esmerse , siyah saçlıysa , kahverengi gözlüyse ve dediğim gibi 170 bile değillerse. Ve ben sarı saçlı, mavi gözlü 195 boyundaysam benim evlatlık OLMAMA şansım yok. kesinlikle evlatlıgım
Senin gibi bir kaç tanıdığım var dedesine çekmiş diyorlar bir tanesini dedesini resmini gördüm aynı benziyordu
Belki de başkasından mı yaptı seni bilemiyorum bir anne kendi evladına nasıl der bunları
kadın kro cahilin önde gideni evde o varken herkes huzursuz oluyor
Hiç kimseye benzemiyorsan olabilir
evlatlıkmıyım sizce dayanamıyorum bu kadına
sülaledeki tek mavi gözlü sarışın benim benden başka 1.95 de yok sülalede
evlatlıksam niye demiyorlarsa
Ama evlatlık olsan kapı dışına atarlardı bir süre sonra var bu işin içinde bir şey
kapı dışına atsalar en azından devlet bakar bu kadın piskolojimi mahvediyor şiddete başvurmamak için kendimi zor tutuyorum ayak numaram 45 ona bile saçma span laflar ediyor bu kadın bence beni çekemiyor gibi
1.95 boya 45 numara ayak normal zaten ama anlamıyor
Diğer kardeşine karşı nasıl
ona karşıda kötü ama bana karşı oldugu kadar degil
O zaman onun genel yapısı öyle herkes anne olmamalı ya üzüldüm sana çok yazık onun anneliğine tüküreyim
zar zor sabrediyorum zaten buna yakında terkedicem evi iyi bir işe girsem hemen terkederim zaten evi
Bir an önce kaç kurtul bunlardan
işsizim iş bulabilsem terkedicem zaten evi kadın 1.63 boyunda yaglı tipsiz esmer bir kadın babam denilen adamda 1.63 ben nasıl 1.95 olduysam yataga sıgmıyorum boy yüzünden her gün yatakta uyurken işkence çekiyorum yeni yatak almıyorlar bunlar esmer ben nasıl mavi gözlüyüm işsizim çalışmayıda sevmiyorum ama iş bulup terkedicem bu evi her gece aglıyorum zaten
bu kadın beni anksiyete sahibi yaptı birde anneler özeldir diyorlar bu kadın yüzüne tükürülecek bir kadın insanlarla iletişim kuramıyorum artık bu kadın yüzünden
Aşırı kötü bir durum ya Allah kolaylık versin sana
evet biliyorum sagol çevremde kimsede beni anlamak istemiyor annen o herkes katlan diyor birde kadın temizlik hastası sabah 8 den gece 12 ye kadar temizlik yapıyor en sonunda kendi ellerim ile öldürebilirim bunu o yüzden kaçıcam evden
Baban falan bir şey demiyor mu annene
babamda malın önde gideni kılıbıgın önde gideni bir adam mankenlik yapmayı düşünüyorum boyum uzun tipimde iyi zaten manken olup kurtulucam bunlardan
bak dostum benim 10. sınıf biyoloji kalıtım konusu eğer annem ve babam esmerse , siyah saçlıysa , kahverengi gözlüyse ve dediğim gibi 170 bile değillerse. Ve ben sarı saçlı, mavi gözlü 195 boyundaysam benim evlatlık OLMAMA şansım yok. kesinlikle evlatlıgım
üvey annelerde çocuklarına kötü davranır zaten
Evet olabilir de
test yaptır
testi kabul etmiyorlar zamanında istedim çok pahalı dediler