Yani bir insan size ne yapmalı ki arkadaşlığınız bitsin

Yani bir insan size ne yapmalı ki arkadaşlığınız bitsin

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Beni suistimal edeni, sır vermeye değmeyeni, beni taklit ederek adam olmayı uman emek hırsızını, dost maskeli hasetçiyi ve daha nicelerini şu KS'de tanıdım. Artık arkadaşlığın bitmesi değil mevzu. Habis ruhlu arkadaşım olacağına, yalnızlığıma sığınırım yine. En iyisi hiç başlamaması. Ne kadar az samimiyet, o kadar çok huzur. İnsanlarla ne kadar mesafe o kadar çok güvenlik.
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
ben maalesef insanlara kolayca bağlanırım ve kolay kolay kopamam ama bir kere koptuysam da bir daha asla eskisi gibi olamam yüzüme gülüp arkamdan salladığını yakalarsam arkadaşlığımı bitiririm bir daha da samimiyet kurmam
Ben kolay kolay kimseden vazgeçmem kimseyi yarıyolda bırakmam. Her zaman yardımcı olmaya çalışırım ama bir yere kadar. Artık falso vermeye başlamışlarsa bir zaman beklerim sonra belki onlara saçma gelecek bir gerekçede olsa bile bitiririm. Ondan sonrada ne yapsalar nafile. Anca gökten peygamber gelse ya da Allah affet dese anca. Onlar içinde bu dediklerim olmayacağı için o iş kıyamete kadar bitmiştir
Bir kalemde bitirdiğim arkadaşlıklarım var. İki gün önce de buradan biriyle arkadaşlığımı sonlandırdım. Kimse bana laf saydırıp ardından yazmayayım diye mesaj kutusunu kapatamaz. O kutuyu ona geçiririm. Geçirdim de.
🤦🏻♀️olaylar
Rica ederim ki😎
Cevap
10Cevap
Yalan dolan, iftira, arkamdan iş çevirmesi gibi şeyler arkadaşlığımı sonlandırmama sebep olur.
Mantıklı sebepler
:)
Evet kolaydır.
Kolay ama bazı arkadaşlarım var mesela birbirimizin ağzına etsek bile bitmiyor.
Kardeş gıbı olduk artık 30 senelık arkadaslarım
Onlar artık kardeş evet benimde bir tane var öyle
Allah bozmasın doğa ana. Arkadas dost o kısıler. Dıgerlerı tanıdık sadece , bence tabi 😂
İnsan ticareti yapsam boyle adam satamam 😂
Asjsjs😂😂
Arkamdan iş çevirmesi, namusuma göz dikmesi. Ekmeğime engel olması sonucu hışmım fena olur.
Haklı sebepler
Hayatimdan kolay insan cikaramam cunku kolayca dahil eden biri degilim. Ahlakiyla alakali sorun gormeliyim ki cikarayim onu da cok sukur hic yasamadim. Her telden arkadasi olan biriyim. Yok yok yani.😁
Arkadaşlık duygu değil, mantık işidir..
Mantığıma uymayan durumlar varsa bitmesi gerekiyordur..
Bana haksiz here on yargili olan insanla iliskimi keserim dahada muhattap olmam kendi kaybeder umrumdisi olur!!!
Nankörlük, vefasızlık, iki yüzlülük yani kısacası karakter bozukluğu olanlar..
Benim için zor olur bana büyük bir saygısızlık yapmış olması lazım ya da sevdiklerime
Bana yanlışı varsa aşırı kolay.
Bana zarar veren kim olursa olsun çıkarırım hayatımdan.
Yanlışını gördüğüm hayatımdaki her insan ile hiç tereddüt etmeden muhatabımı keserim.
Değildir. Çünkü öyle çok arkadaşım yok. Olanları da uzun yıllık arkadaşım. Onca yılın hatrı var yani.
Ne kadar eski arkadaş olduğuna göre değişir.
İhanet , yalan bu ikisi yeterli
Bitmesin
Arkadaşlıklarında ömrü var bence stt gibi
Görüşürsün görüşmezsin bu önemli değil. En azından insanların birbirine bakacak yüzü olmalı
Kolay insan silmem , çabalarım...
Kolay değil
Sıkılmam yeter
kötü alışkanlığı varsa çok kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?