Kişilik & Karakter Sevmediğiniz birşeyi yapmak için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mesela spor? Yapmak zorundasınız nasılsın. motive edersiniz? Başka şeyler de olabilir Güncellemeler+1 yıl Gncl Sevmediğiniz birşeyi yapmak için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ne kadar hızlı bitirirsem o kadar hızlı kurtulurum diyorum 0 0 Yorumla
Ejderhaeğticisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kalk kızım ayağı boş duranı Allah sevmez diyip işe koyuluyorum motivem bu 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Motive olmayi beklemiyorum. Yapsam mi yapmasam mi degil, yapmam mi gerekiyor yapip geciyorum. Dusunmeye firsat birakmiyorum. 0 0 Yorumla
asdfghgagaga Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mesela bulunduğum yerde yaşamayı sevmiyorum.Ama garantiyi seviyorum. Kendimi sonuca odaklıyorum. Sonuç için çabalamaya devam ediyorum 0 0 Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl cevabı bulursan bana da söyle , spor için kendimi motive edemiyorum bi türlü. 0 0 Yorumla
-kum- Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 853 cevap paylaştı. Hepsini yapmak yerine daha az kısmını yaparak 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Üç kere motive motive motive diyorum bir işe yaramıyor gidip geri yatıyorum. 🙄 0 0 Yorumla
Caccia Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sevmediğim bir şeyi yapmam neden zorlayayım kendimi 1 0 Yorumla
Onurist29 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl O şeyi sevmesemde yapmam gerekiyorsa, bu benim görevim deyip yapıyorum. 0 0 Yorumla
Gül34915 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bu konuya alakalı motive edici videolar izleyebilirsin ama etkisi kısa sürer 😀Bende kısa sürüyor 0 0 Yorumla
Ömer_Abiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Sevmiyorsan neden yapiyorsun? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mecburum iyi yaşamak için spor yapmam gerek iyi beslenmem gerek birşeyler öğrenmem gerek... Yorumla Ömer_Abiniz +1 yıl Bunlar fiziki şeyler. Duyguds lazim. Sevgilinle beraber yapmayi dene bunlari.. Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Motive bı yere kadar disiplin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ulaşılır işte Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Hiç yapmıyorum, gerekte kalmıyor 😂😂 0 0 Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. etmiyorum 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ben seni hiç üzmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😆 Yorumla Jöh06 +1 yıl Pişti oldum resmen😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne kadar hızlı bitirirsem o kadar hızlı kurtulurum diyorum
Kalk kızım ayağı boş duranı Allah sevmez diyip işe koyuluyorum motivem bu
Motive olmayi beklemiyorum. Yapsam mi yapmasam mi degil, yapmam mi gerekiyor yapip geciyorum. Dusunmeye firsat birakmiyorum.
Mesela bulunduğum yerde yaşamayı sevmiyorum.
Ama garantiyi seviyorum. Kendimi sonuca odaklıyorum. Sonuç için çabalamaya devam ediyorum
cevabı bulursan bana da söyle , spor için kendimi motive edemiyorum bi türlü.
Hepsini yapmak yerine daha az kısmını yaparak
Üç kere motive motive motive diyorum bir işe yaramıyor gidip geri yatıyorum. 🙄
En kötüsünü düşünürüm.
Sevmediğim bir şeyi yapmam neden zorlayayım kendimi
O şeyi sevmesemde yapmam gerekiyorsa, bu benim görevim deyip yapıyorum.
Bu konuya alakalı motive edici videolar izleyebilirsin ama etkisi kısa sürer 😀Bende kısa sürüyor
Sevmiyorsan neden yapiyorsun?
Mecburum iyi yaşamak için spor yapmam gerek iyi beslenmem gerek birşeyler öğrenmem gerek...
Bunlar fiziki şeyler. Duyguds lazim. Sevgilinle beraber yapmayi dene bunlari..
Motive bı yere kadar disiplin
Nasıl ulaşılır işte
Yapmazsam neler olur diye düşünüyorum
Hiç yapmıyorum, gerekte kalmıyor 😂😂
etmiyorum
Ben seni hiç üzmedim
😆
Pişti oldum resmen😂