Karakteri, yemek yapması, giyinişi, saçı vb.
Sence nasıl kadınlar öne geçer?

Karakteri, yemek yapması, giyinişi, saçı vb.
Sence nasıl kadınlar öne geçer?
Her anlamda kendi ayaklarının üstünde durabilen güçlü kadınlar hayata karşı 1-0 önde başlar. Başka ne yemek yapabilmesiyle, ne saçıyla, nede giyim tarzıyla hiç bir konuda “öne” geçmesi gereken bir durum söz konusu değil. Kadınların olduğu gibi kabul edilmesi gerek, yok bu böyle bu şöyle 1-0 önde diye ayrıştırmadan.
Bir insanın her şeyi mükemmel yapması imkansız o yüzden bence olduğu gibi olarak. Sırf 1 adım öne geçeceğim diye kendi karakterinden, inançlarından, hayatından, tarzından ödün vermiyorsa o kadın olmuştur. Diğer örnekler geçici bir kadın vardır çirkindir makyaj yapar veya estetik olur güzel gözükür. (bknz. çinliler makyaj çıkınca tanınmaz hale gelen örnekleri mevcut) . Ya da yemek yapma yeteneği yoktur çabalar kursa gider öğrenir yapar. Önemli olan doğal ve çabasız olduğunda neler yapabildiği. O yüzden tüm birlikte olduğum insanlar makyajsız halimi görmüştür. Eğer nasıl olduğum onlarda bir fikir değişikliği oluşturuyorsa hayatımda olmamalarını tercih ederim.
Doğru!
Teşekkürler 🤗
Ricalar 😬
Bir kadın erkeğini ele geçirmek istiyorsa ya da o erkeğin hayatında önceliği olmak istiyorsa önce duygularını yönetmeyi bilmeli ve aynı zamanda karşısındaki erkeği iyi çözmeli. Eğer genel olarak soruyorsan dişiliği zerafeti zekası ve kendine has tarzı ile öne geçer.
Konu yemekse daha üstüne söz söylemem ben 🤤
Cevap
3Cevap
Çok basit herşeyin farkında olup değilmiş gibi davranarak 1-0 önde olmuş olur.
Çünkü safa yatmak akıllı olana her zaman kazandırır..
Kendi ayaklarının üzerinde durması kesinlikle. Bu her daim bir kadını 1-0 öne geçirir
Zekası, nazik davranışı, yetenekleri
Kadını önde yapan şey iffetidir. Bu olmadan diğerlerinin bir önemi yok. Erkekler için gerçekten değerli olan 4 kadın vardır. Annesi, kız kardeşi, kızı, çocuğunun annesi yani eşi... Hiçbir erkek de çocuğunun annesinin iffetsiz olmasını istemez.
Sinirlarlari varsa herkesle laubali olmuyorsa,
Kendi ayaklarinin uzerinde duruyorsa,
Aile kavriminin farkindaysa ve kucuk buyuk herkese gerektigi gibi saygi duyuyorsa,
insanlara ustten bakmayarak yerini biliyorsa,
hedeflerine ulasmaya calisirken diger insanlara zarar vermiyorsa ondedir
Otoriter duruşuyla Ve hanımefendiliği ile
Her daim bir adım öndedir
Bir de güven kelimesinin altını doldura biliyorsa daha ne ister insan Başka belasını isteyebilir ancak
Edebiyle, oturuşu kalkışıyla, insanlara karşı, özellikle erkeklere karşı tavrıyla, yaşama şekliyle, giyimi, kuşamıyla.
Dışarda hanımefendi olup özelde dişiliğini kullanabilmesiyle Öne geçer. Nerde nasıl davranması gerektiğini bilen kibar ve Naif olmasıyla Öne geçer.
Ekonomik özgürlüğe sahip olup hiç bir erkeğe muhtaç olmayarak
Bence dik duruşu ve herşeyin üstesinden güclü bir şekilde gelmesi.
Günümüzde kadınlara bakınca öne geçecek birini göremiyorum.
Hal hareket, oturuş kalkışıyla bile kendini ele verir
Kuralci olmasiyla buna otorite pirensip takima uyumlu olmasi herseyi kapsiyor
Karakter kişilik edep ahlak kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsa iyi bir insansa
mesela şu an kadınları da sorman, en büyük delikanlılık
Kariyer sahibi kişilikli kadınlar muhteşem kadınlardın apo
Dik duruşlu olmasıyla
Ayakkabı Kemer cüzdan çanta
Kendi kendine yaşayabilmesi
Karakteri net ** ama bu herkes için geçerli.
Gecemez, 1 huyu iyidir digeri kötü
Bi ben varim herseyde iyi olan bende tekim
Dar a w cıkla jakdaldoqkdla
zeka ya
Karakter
Zeka.
Karakteri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?