- Kişilik & Karakter konusunda 206,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için değildir.. çünkü ben cilvesine bakmam karakterine bakarım.. zaten kaldı ki cilveli kadını da çok yapmacık buluyorum. bana ergence geliyor sürekli yürüyen mod da olmak ya da bir iltifatlar güzel sözler söylemek. bunu yeri geldiği zaman sadece içinden geliyorsa yapmalıdır. ama cilve yapan insanlar zaten asıl manitayı kapıyor bu zaman da. ağzı laf yapanlar önde oluyor.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılişveli cilveli kadın, göz süzer endam gösterir bol bol kahkaha atar, ama beyler... maalesef sadece sevdiğine (size) değil, herkese... çünkü işveli cilveli diye nitelendirilen kadın, bu davranış biçimine sahiptir. böyle biridir.
sadece sevdiğine karşı işveli cilveli olan kadın zaten bu şekilde betimlenmez, böyle biri olduğu anlaşılmaz.
şunu unutmayın, insanların ilk bakışta gördüğünüz özellikleri, herkese gösterdikleri sığ özellikleridir. insanlar soğan gibidir, katmanları vardır. cücüğe ulaşacak sabrınız yoksa, "işveli cilveli kadın" ile idare edeceksiniz 😂43 Yorumla- +1 yıl
🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1_0 mı 10 _ 0 öndedir 😂 kadın dediğin yatakta yere serilmiş halı gibi yatmayacak 😂 işveli cilveli olucak ama bunu yapmacık değil kendi ruhunda olucak elini dilini iyi kullanacak kadında o cilve ve naz olursa eşine / sevgilisine yatakta ona yaptıramayacağı şey yoktur... cilve yükleniyor...😂😂
35 Yorumla- +1 yıl
@bynarcos sus farkındayım 🙈🙈😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılHerkese cilveli kadın değildir sevdiğine cilveli kadın evet öndedir
32 Yorumla- +1 yıl
Kız sen neredesinn
- +1 yıl
Evdeyim ben hep 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öndedir karşı cinste buna düştüğüne göre...:))
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Arka taraflardan sesleniyorum, evet öyledir shdh
23 Yorumla
+1 yılBana cilve yapsın zaten severim de
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öyle olduğu bilinir gadası
10 Yorumla
+1 yılCilveli kadın her zaman öndedir. Hatta güzel kadınlar cilveli olmuyor çünkü ego kastıkları için Kasım Kasım kasılırlar. Ufak bir gerçek yaşanmışlık anlatıcam yakışıklı adamın bir çirkin bir kadınla evlenmiş ama aradaki fark uçurum demişler ki yanlış anlama ama sen bu kadının neyini beğendin. Çünkü adam kadına yapıyor. Demiş ki ah ah gelin bide onu bana sorun dışı sizi yakmaz ama içi beni öyle bir yakıyor ki... Anlatırlardı benim büyüklerim arada güzellikten konu açılınca...
35 Yorumla- +1 yıl
Tapıyor*
- +1 yıl
Öyle mi diyosun🙈 hadi bakalım 😀😉 elimden geldiğince içimdeki cevheri gösteriyorum sanırım bilmiyorum ki
- +1 yıl
güzel kadının cilveye ihtiyacı mı var ruslar soğuk durur ama hayran hayran baktırır aynı şekil Norveç isveçte aynı
- +1 yıl
Beceremez işte güzeller cilve yapmayı mesela taş bebek düşün güzelliği adı üzerinde bebek gibi ama canlı değil hayran hayran bakar kalırsın ama cansız tık yok, heyecan yok, mal gibi sadece kendine baktırır bir zaman sonra nolur göz bu güzelliğe alışır ama sıradan gelir insana ama cilveli kadın napar her gün ayrı bir heyecan, tutku... Yeteri kadar açıklayıcı olduğunu düşünüyorum iyi geceler.
+1 yılCilveden kuvvet alan kadın ikiyüzlü ve güvenilmez oluyor maalesef. Bir şekilde erkeği baştan çıkarıcı tavırları en stratejik mesajlarla uygulayan kadın zekâsını şeytani yönde kullanıyor demektir. Dürüstlüğün ve samimiyetin önüne hiçbir şey geçemez bana göre..
31 Yorumla
+1 yılCilve erkeği tahrik eder mesela sen @bynarcos öyle kaskatı kazulet gibi bir kadını tahammül edebilir misin sen dahil hiçbir erkek tahammül edemez kadınlık sadece cinsellik değil sadece erkeğin işini görmesi değil nasıl ki biz kadınların duyguları var erkeklerin de duyguları var maalesef çok kadın bunu göz ardı ediyor kadın dediğin cilveli olacak bu hesabı yeni açtım çünkü eski kullanıcı hesabımı beğenmedim kullanıcı ismi iptal ettim çoğu soruda ben eşim için saçımı süpürge ettim şunu yaptım bunu yaptım diyorlar burada bir tanesine şöyle dedim bütün bunların hepsini yaptın peki eşeğin için süslendin mi onun gözüne hitap ettin mi cilve de bunlardan bir tanesi cinsellikte önemli faktördür bir erkeği yöneten sadece onun kişisel işlerini yapmak yemek hazırlamak değil erkek de ilgi bekler Sevgi bekler
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler her nasıl yüksek çekici ( alfa ) ve çekici olmayan ( beta ) erkek ayrımı varken; kadınlarda da cilveli / cilvesiz ayrımı var. Her nasıl sessiz beta erkek, zengin olmadıkça kızlar tarafından tercih edilmiyorsa; cilveli olmayan kızlar da bakire olmadıkça ve bakire isteyen erkekler tarafından tercih edilmezler. Yani Bakire takıntısı olan erkek, cilveli olmayan donuk kızla evlenir ve seks yapmadan sevgili olur.
Ama cilvesiz kadın, isterse sekse kolay ulaşır yine de.. İstemesi yeter, istemesi! Lakin genelde de seks yapmak lstemezler.. Lakin seks yapmıyorsa , evlilik düşünmeyen erkek böyle kadını çok sıkıcı olduklarından yanında istemez.
Lakin beta bir erkek, gerçek anlamda hiç bir kadını aşık edemez. İstisnalar da kaideyi bozmaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiği erkeğe cilve yaptığı sürece 1:0 değil, 100:0 öndedir. Sevdiği erkek dışındaki erkeklere cilve yaparsa kocaman bir sıfırdır. En fazla cilvesi ile kullanılıp atılacak kadındır ya da sadece egosunu okşayacaktır. Sadık izlenimi vermez demek istediğim.
10 Yorumla
+1 yılHayır bence aurasi yüksek ve zeki olan kadın diğerlerine nazaran öndedir. Cilve yapipta afedersin hiç bir b *ka benzemeyen çok insan gördüm 😃
21 YorumlaErkeğin karnını doyur birde cilve yap ondan mutlusu yoktur, eve gelirken 5 er adımla gelir ssjsja ,
16 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir cilveli ama düşük zekalı kadın oyuncaktır. Cilvesini zekasıyla kullanan kadın en az 3-0 öndedir.
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılKadın dediğin cilveli olacak ya dişil enerjisi yüksek olacak. Ama bu tabiki karşıdaki erkeğe göre değişebilir o sevmeyebilirrr.
12 Yorumla- +1 yıl
Hıhı
çocuklukta ergenlikte cilve bize yasaktı maalesef
21 Yorumla
+1 yılCilvenin c si yok ben de 🎃🎃 hayata geriden mi başlamışım yani
12 Yorumla- +1 yıl
Neyse sevdiğim adama cilvenin zirvesini yaşatırım diğerlerine no 🤭
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılZeki kadın her zaman öndedir cilve nereye kadar acaba..
12 Yorumla- +1 yıl
Her zeki cilveli değildir
- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ben cok cilveliyim.
Erkeklerin zaaf noktalarini iyi bilmek lazim 😃11 Yorumla
+1 yılKadında 1-0 önde yapan şey cilveden daha önemli şeyler vardır...
110 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten kadın olması 😂
- +1 yıl
Cümleyi de yanlış yazmışım zaten, neyse anlamışsın demek istediğimi : ))
- +1 yıl
Gerçekten kadın nasıl oluyor diye sormanı bekliyordum 😂
- +1 yıl
Nazım söylemiş her şeyi, benim konuşmama gerek yok : ))
Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
Yeşil bir harman yerinde
Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir,
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Kimi der ki çocuk doğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım, başımdır.
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim,
Hayat arkadaşımdır.
Nazım Hikmet Ran
- +1 yıl
Benim bildiğim Nazım'ın tek Piraye'si vardı...
Tabi ki çok etkiler, ama biraz içten gelen bir şey bu. Ben hiç cilveli değilim😀
16 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCilveli kadın iyidir her zaman. Bir kadın olarak bile cilveli şımarık kadınları sempatik buluyorum ben. Erkekler de kendileri gibisiyle çok sıkılacağının farkında sanki ajskdkdkf
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCilve bıcırıklık 3-0 öndedir Nafi dişilik hali
10 YorumlaKısa bir süre önde olur ama nefis sönünce sınıfta kalır
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYerinde zamanında yapılıyorsa, güzel gelir.. yoksa herkese heryerde sergilenen aynı tavrın bir artısı olmaz bana göre
10 Yorumla Sadece sevdiğine cilveliyse evet onun dışında herkese mavi boncuk dağıtan biriyse çok iticidir
10 YorumlaKişiye özel cilveli ise öndedir, herkese yeşil ışık yakan değil.
20 Yorumla
+1 yılÖndedir yoksa benim gibi soğuk nevaleler yalnız olmazdı 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kadar da iyi bir şey değil önüne gelene yapiyor da olabilir sadece sevdiğine eşine özel olmaki bence ayrica cilveden daha önemli şeyler de var tutturmuşsunuz bi cilve
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Amaç hoş vakit geçirmekse öndedir. Amaç gelecek kurmaksa değildir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılElbette bir duygu uyandırması önemlidir. Cilve de kişileri birbirine çeken detaylardan biridir. 😃
10 Yorumla
+1 yılSapıkça olmadığı sürece sevdiğine karşı olduktan sonra sorun yok kuyruk sallamasin herkese
10 YorumlaKesinlikle, şu an çoğu kız cilve yaptığını sanıyor ama hiç bi şey bilmiyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÖnemli olan sevdiğine cilve yapan şimdi bakıyorum cilveden cilveye atlamalar var 😌
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hoş bir şey evet ama heryerde ortamda da olunmamalı özel kişiye yapılmalı.😀
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Her zaman değil bazen zeka da önemli ve içindeki iyimserlik kötü karakterli olsa ne olur
10 YorumlaSevmiyorum cilveli tipleri, herkese kur yapıyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için ne ifade eder bilmiyorum ama ben biraz itici buluyorum.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar fiziği ve görünüşüyle her zaman bir sıfır önde yakında bizim neslimiz tükenecek 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonra kafa dengi , mizah seviyesi yüksek bir kadın gelir maçı 5-1 alır
10 Yorumla
+1 yılCilveyi doğru kullanan kadın rahat eder.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl10 - 0 yapalım biz bunu
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCilveli değilim ama yine benimle konuşmak isteyen çıkıyor bence erkekleri etkilemek için taktik . Yapmayan kişiyede bakıyorlar demek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlaka Erkeğin çekildiği karakteristik özelliklerin başında gelir kadın için.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBir değil daha fazla jsjsjs
10 Yorumla
+1 yılÖnderdir ama değilim elendim. d
27 Yorumla- +1 yıl
Güzeller cilveli olmaz derler o yönden düşün 😉çirkinler cilveden yırtıyor demek tövbe yaaaa😂
- +1 yıl
Yaa🤗❤️❤️
- +1 yıl
Evet 🤍🤍🤗
- +1 yıl
Tabi ben hemcinslerime her daim dayanışma içerisinde olurum 😀tabi hak edene diyelim😉bi zıt düşersem o zaman da yandı gülüm keten helva 🙈
- +1 yıl
Ponçik bir kızım zararsızim🤣
- +1 yıl
Hissediyorum öylesin ablacım 😉😍
Yalan kim dediyse onu kandırmışlar 😃
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHele bir de güzelse 8-0 öndedir ex enişteee
11 Yorumla Evet erkekler asko kuşko kızları daha çok seviyor
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılCilveli değilde auralı kadın 1-0 öndedir bence.
11 Yorumla
+1 yılÖyle olsaydı bizi de bu kadar uzmezlerdi 🥹
11 Yorumla
+1 yılTabikide öndedir donuk birindense cilveli birini herkes sever ayrıca kadin sevdiğine cilvelenir
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öndedir tabiikii ama hiç anlamam o cilve işlerinden
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. erkekler için önde olabilir
20 YorumlaYerine göre sokak lambası gibi kime yandığı belli değilse sıkıntı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,1b cevap paylaştı. Duruma göre değişebiliyor
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Benim için mantı açan öndedir.
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılEvet her zaman
20 Yorumla
+1 yılsadece sevdiği adama full cilve ✔️
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 sıfır öndedir
:)10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Bana göre öyle.
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat