"Ben buna alışmaya geç kalmışım? " dediğiniz neler var?

"Ben buna alışmaya geç kalmışım? " dediğiniz neler var?

şu an kendimi biçokleye geç kalmış gibi hisediyorum
Sevgilim hiç olmadı
Dersleri boşladım
Kendi kararlarımı veremiyorum çok zor geliyor bana
Kendi paramı da kazamıyorum şu an için bu yine normal 19 yaşındayım daha ama diğerlerinde baya geç kalmışım (ailede boşanma vs gibi durumlar olduğu için zor bir süreç atlattım aslında)
En büyük alışkanlığım rahatıma düşkünlüğüm ve bu kendimi bildim bileli vardı. Sonra gamsızlığım. Sonra bencil olmam. Yani kısacası dünyam benim etrafımda döner.
Düşündümde alışkanlıklarımın hepsi leş gibi, bunu diyebilecek kadar olumlu bir alışkanlığım yok.🙄
Tamam ben demedim sen duymadın.🙄
Okumamış ol o zaman seni lanet olası djfjfkf
Sağol ya.😒😒😒😒😒
Ne tesadüüüüüüf djfjfjfjf
Teşekkür ederim ablamcımcımcım.😏😏❤️❤️
Dizileri öteleyip zamandan kazanmak için hep filmleri izledim. Efsane dizileri keşke sona bırakmasaymışım diyorum. Keyfi bir alışkanlık işte. :)
Cevap
9Cevap
Öyle bir alışkanlığım yok sanırım.. Geç kaldığımı düşünmüyorum.. Keyifli günler..
İnsanlara hak ettiği gibi davranmak kesinlikle. Keşke hayatımın başında beri hep aldığım kadarını verseydim de herkes haddini bilseydi
Erken yatıp erken uyanmak
Kendimi sevmek, öz güven, kimseyi umursamamak
Düşündüm düşündüm bulamadım 😀
İnsan seçimleri
Hepsi zamanında kazanılmış zaten
Çalişma alışkanlığıni:d
Gıcıklık yapmayı 😎
Ben liseden beri gıcıklık yapıyorum 😂
Tabi ki. Kundaktan çıkınca bu Halime dönüşmüşüm 😂
Muhteşem olurdu aslında 🥺 ne diye büyütüp piyasaya saldılar ki 😂
Herkese yapmam ki ama 🤔
Gıcıklık yapıyorsan samımıyetıne inanıyorum demektır
Karar ver fosil 😂 o degıl de vitrin sarmıyor artık 🥺
Her önüne gelene fenomenlik verirlerse olacağı bu. Fenomenim diye saçma sapan sorular soran çok kişi var. Haliyle otomatik vitrine gidiyordu.
Ya herkese fenomenlik verme ya da bu sekılde önlem alma demezler mi adama.
Vitrin şimdi çok mu kalıtelı sorularla dolu , hayır tabi ki.
Aynen öyle. Her önü gelene fenomenlik verildi. Hakkıyla yapanın şu an hakkı yeniliyor. Kuru muyum, yaş mıyım bilmiyorum ama bu işte kurunun yanında yaşta yandı. Aylarca siteye girmeyip bırak soru paylaşmayı bir tane görüşü olmayan fenomenler var. Ama bir şeyler yapmaya çalışan fenomenlerim sırf etkileşim olsun diye vitrin hakkı alındı. Bakalım birde böyle denensin ne kadar etkileşim olacak sorularda çok merak ediyorum.
Az çok sosyal medya yönetim işinden anlıyorsam bundan vaz geçerler. Etkileşim baya bir düşer.
Belli bir kategorı de soru sorup gorus paylaşmak o konu hakkında tecrube sahibi olmak demek degıl kı.
Yaa geri dönüşte olur. Tamam bazen geri dönüyorsun açık adrese kadar isteyen oluyor. Gereksiz yere cıvık bir şekilde uzatan. Napalm ister istemez kendimizi geri çekiyoruz. Bilmiyorum bu şekilde de ederse soru soran kalmaz ki. Zaten fenomenlere bir düşmanlık vardı. İşte ortadan kaybolduk. Meydan şimdi onların olsun..
Harbiden neden fenomenlere ya da modlara düşman olan bir kitle bar acaba 🤔
Şey olabılır bak. Fenomen olduktan sonra burnu dikilen kişilere cephe almak olabılır. Aklıma sadece bu geldı.
Yakın zamanda düzelir , eski haline döner. Tabı fenomen sayısı düşsün biraz ondan sonra.
Bacaklarım çok kalın , karnım acıktı ne yıyeyım gıbı saçma sorular vitrinde çoğalır ve 2 satte bir akış yenılenır yoksa 😂
Ben normal üyeyim beni bağlamıyor 😂 arada bakar çıkarım hepsı bu 😂
Yoo senın fenomen etıketın var ve hesabın açık. Sen normal üye degılsın 😂
Madem öyle hesabını gizli yapsana 😂
Demek kı normal üye degılsın bak. Ben normal üyeyim hesabımı açıp kapatabılıyorum 😂
Normal üye olmak çok iyi :) önceden bazıları için fenomen olmak mantıklıydı ama artık o olay yok.
Yönetim bir yandan haklı. Ben fenomenım dıye abuk subuk soru sor , goruslerı beğenme bile , etıketın hakkında tecrüben olmasın eeee ben fenomenım 😂
Oldu heee fenomensın al sana fenomenlık 😂
Maksimum 2 ay verıyorum. Mentörlük ve sosyal medya yöneticiliğimden tecrübe diyorum 😂
İzin verdim sırayla bekleyebilirsiniz 😂
Bilinçaltı
Sorgulamak
Dahiliğimi
Analiz etmekk
Keşke daha önce saf gibi davranmayı bilseydim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?