Kişilik & Karakter Keyfiniz nasıl? hayat nasıl gidiyo? flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bir insan her konudada mı şanssız olur dicem ki öyleyim, o kişi benimmoodum bihter gibi aynı.. Keyfiniz nasıl? hayat nasıl gidiyo? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yine gece oldu, yine yalnızlık çöktü mod düştü. 😅Yalnızlığı sevip de bu kadar yalnız kalınca mutsuz olan başka birisi görmedim 😅 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Hayat gidiyor, ben de olduğum yerde izliyorum :))) 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl 10 numara olmasa da 8-9 diyebilirim.. 😄 0 1 Yorumla flrttaxx +1 yıl oo daha ne ben 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Tadımız yok ama yaşamaya çalışıyoruz 0 0 Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Keyfim meyfim yok boş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yine gece oldu, yine yalnızlık çöktü mod düştü. 😅
Yalnızlığı sevip de bu kadar yalnız kalınca mutsuz olan başka birisi görmedim 😅
Hayat gidiyor, ben de olduğum yerde izliyorum :)))
10 numara olmasa da 8-9 diyebilirim.. 😄
oo daha ne ben 0
Tadımız yok ama yaşamaya çalışıyoruz
Keyfim meyfim yok boş
Sen Bihter isen ben de Nihal..
Sıkıcı