Gündem Hayat Nasıl Gidiyor? Memnun musun? SanalX Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zaman çok hızlı akıyor, işinden yaşamından ne kadar memnunsun? Memnun olmak için neler yapıyorsun? Ve en önemlisi, çabana değiyor mu? Hayat Nasıl Gidiyor? Memnun musun? Cevapla İş Soruları Memnuniyet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şilangg Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Memnun değilim. Memnun olabileceğim şeyler ise benim elimde değil 😏 0 20 Yorumla SanalX +1 yıl Sormak istediğim o zaten, elinde olmayan sebeplerden dolayı vaz mı geçmek gerek senin için? Yorumla Şilangg +1 yıl Evet. Başka çare yok gibi görünüyor çünkü 🙁 Yorumla SanalX +1 yıl Soruna tam vakıf değilim ancak savaşmanın her zaman gerekli olduğunu düşünüyorum.. Yorumla Şilangg +1 yıl https://voca.ro/145YCnTDKA3U Yorumla SanalX +1 yıl Mesele değerli hissetmek mi yoksa kazanmak mı? Benim için kesinlikle kazanmak. Sonucu ne olursa olsun Yorumla Şilangg +1 yıl Değerin olmadığı sürece kazanmanın hiçbir anlamı yok olmamalida 🤷♀️ Yorumla SanalX +1 yıl Farklı bir bakış açısı, mantıklı. Yorumla Şilangg +1 yıl Tabikide herkesin bakış açısı farklıdır ve saygı duyarım. Ama benim katlanamadigim tek şey değersizlik.. Ve bilirsin degersizlik belirsizliktir 🤷♀️ Yorumla SanalX +1 yıl Değersiz hissettiğin ortamda barınamazsın zaten, konudan bağımsız olarak belirsizlik gayet güzeldir bana göre, heyecan karar 😂 Yorumla Şilangg +1 yıl Yok yasim geçti diye düşünüyorum. Heyecan falan kalbim dayanmaz kaldırmaz 😂 Yorumla SanalX +1 yıl Dur daha yeni başlıyorsun 😂 Yorumla Şilangg +1 yıl Ne yenisi yaa 100den gün aldık da😂 Yorumla SanalX +1 yıl Ruhen mi? Evet bir çoğumuz o şekildeyiz 😂 Yorumla Şilangg +1 yıl Ee yani😂 Yorumla SanalX +1 yıl Umarım her şey istediğin gibi olur 👍 Son olarak; heyecanı aksatma 😂 Yorumla Şilangg +1 yıl İnşallah😌 mutluluk herkesin hakkı herkes mutlu olsun😇 heyecanı kaldıramam böyle iyi bence😄 Yorumla SanalX +1 yıl Ot gibi de olmaz, olmamalı.. Yorumla Şilangg +1 yıl Bazen çok güzel oluyor. Sadece nefes alıyorsun😄 Yorumla SanalX +1 yıl Sen burada mısın hala ya 😂 beni unuttun sanmıştım.. Yorumla Şilangg +1 yıl Yok yaa telefon görüşmesi yaptım anca bitti şimdi 😂😂 Yorumla
pulsar38 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Heee çok iyi gidiyor ama nereye gittini bana söylemiyor hayat kendi kendine takılıyor ben ise hayata 1 0 Yorumla
Sykops123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sadece yapıyorum gerisini düşünmeden çok fazla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hicbirsey için cabalamiyorum 0 3 Yorumla SanalX +1 yıl Her şeyin istediğin gibi olmasından dolayı mı yoksa boşvermişlik yüzünden mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar cabalarsam cabalayim hersey daha da kötüye gidiyor artik bir şey yapmamaya uğraşmamaya karar verdim Yorumla SanalX +1 yıl Kaç yaşındasın? Yorumla
_Kara_Kartal_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet memnunum. 1 1 Yorumla SanalX +1 yıl Ne mutlu o zaman sana Yorumla
Delibirivarmış Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Zaman zaman memun olmadığımız oluyor 0 1 Yorumla SanalX +1 yıl Zaman zamansa gayet iyi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Memnun değilim. Memnun olabileceğim şeyler ise benim elimde değil 😏
Sormak istediğim o zaten, elinde olmayan sebeplerden dolayı vaz mı geçmek gerek senin için?
Evet. Başka çare yok gibi görünüyor çünkü 🙁
Soruna tam vakıf değilim ancak savaşmanın her zaman gerekli olduğunu düşünüyorum..
https://voca.ro/145YCnTDKA3U
Mesele değerli hissetmek mi yoksa kazanmak mı? Benim için kesinlikle kazanmak. Sonucu ne olursa olsun
Değerin olmadığı sürece kazanmanın hiçbir anlamı yok olmamalida 🤷♀️
Farklı bir bakış açısı, mantıklı.
Tabikide herkesin bakış açısı farklıdır ve saygı duyarım. Ama benim katlanamadigim tek şey değersizlik.. Ve bilirsin degersizlik belirsizliktir 🤷♀️
Değersiz hissettiğin ortamda barınamazsın zaten, konudan bağımsız olarak belirsizlik gayet güzeldir bana göre, heyecan karar 😂
Yok yasim geçti diye düşünüyorum. Heyecan falan kalbim dayanmaz kaldırmaz 😂
Dur daha yeni başlıyorsun 😂
Ne yenisi yaa 100den gün aldık da😂
Ruhen mi? Evet bir çoğumuz o şekildeyiz 😂
Ee yani😂
Umarım her şey istediğin gibi olur 👍 Son olarak; heyecanı aksatma 😂
İnşallah😌 mutluluk herkesin hakkı herkes mutlu olsun😇 heyecanı kaldıramam böyle iyi bence😄
Ot gibi de olmaz, olmamalı..
Bazen çok güzel oluyor. Sadece nefes alıyorsun😄
Sen burada mısın hala ya 😂 beni unuttun sanmıştım..
Yok yaa telefon görüşmesi yaptım anca bitti şimdi 😂😂
Heee çok iyi gidiyor ama nereye gittini bana söylemiyor hayat kendi kendine takılıyor ben ise hayata
Daha iyi olabilir ama şükür.
Sadece yapıyorum gerisini düşünmeden çok fazla
Emekliyim yiyip içip geziyorum gayet iyi
Hicbirsey için cabalamiyorum
Her şeyin istediğin gibi olmasından dolayı mı yoksa boşvermişlik yüzünden mi?
Ne kadar cabalarsam cabalayim hersey daha da kötüye gidiyor artik bir şey yapmamaya uğraşmamaya karar verdim
Kaç yaşındasın?
Evet memnunum.
Ne mutlu o zaman sana
Zaman zaman memun olmadığımız oluyor
Zaman zamansa gayet iyi :)