Ailem "Sen delisin, ilaç kullan" diyor. Sizce ilaç kullanmalı mıyım, beni kötü etkiler mi?

Normalde tek basima gayet sakin bi insanim ama benim sinir oldugum seyleri bilip israrla yapip sonra bana asiri sinirlisin ilac alman gerek sen hastasin delisin demelerinden biktim kendileri hastalar benide sinir hastasi ediyolar farkinda degiller. En ufak ornek annem kirli camasirlarini benim esyalarimin ustune koymus bense aldim attim tahammulum yok dedigim halde israrla ayni seyi tekrarladi bana saygilari yok snra ben sinirlenince deli oluyorum hap aldirip icmem icin zorluyolar sizce kullansam kotu etki eder mi? Ben kendimi iyi hissediyorum ama cevremdekiler bu sklde soyluyo

Güncellemeler
+1 yıl
Mesela hastaneden kagit vermisler dosya halinde gelmis onu benim dolabimda kiyafetlerin uzerine koymus herkesin elledigi kagidi oraya koymasini istemedigm halde israrla garezine yapar gbi onu oraya koydu. Sizce sorun kimde hic bisekilde tahammulum yok ne anneme ne babama her gun tartisma gercekten yoruldum
Ailem "Sen delisin, ilaç kullan" diyor. Sizce ilaç kullanmalı mıyım, beni kötü etkiler mi?