Benim en sevdiğim gıcık edici teselli sözüm şudur:
Üzülme, başına gelenin daha kötüsü de olabilirdi. Mesela benim başıma gelebilirdi 🤣🤣🤣

Benim en sevdiğim gıcık edici teselli sözüm şudur:
Üzülme, başına gelenin daha kötüsü de olabilirdi. Mesela benim başıma gelebilirdi 🤣🤣🤣

Babaannemin cenazesinde taziyeye gelen bi yakınımız demişti ki, “Bu daha bi şey değil bayramlarda anlayacaksınız asıl.”
Aynen ablacım anladık bayramda anladık, doğumgünlerinde anladık, başımıza güzel bi şey gelip ona anlatamadığımızda anladık, bi derdimizi paylaşamadığımızda anladık ama en çok o gün anladık.
Biz bile yaşadık senin babaanne özlemini ama geçti artık sanıyorum. :)
Geçti şükür, atlattık
Bunlar da dert mi kanka?( Şehirdisinda okuyan bir ogrencisindir, telefonun bozulmuştur, ailenle iletişime gececek bir kanalın yoktur. Paran azdır ve dersten kalmissindir.) Bunu söyleyen arkadaşın sana anlattığı derdi de aynı dersi DD'lemektir ve yarim saat kafa ütüler. Derdimin olması için dinazorlar gibi kafama meteor mu düşmesi gerekiyordu illa ya.
Cevap
8Cevap
Boş ver geçer sözü
Seninki dertmi millet neler yaşıyor tarzi aptal saptal zırvalalar. Kendimi unutup millete mi üzüleyim birak acımı yasayım işte
Teselliye ihtiyaç duymadım sanırım hiç gıcık edecek teselli sözü gelmemesi normal mi hemen kederlenip, birinin o saçma tesellisi ne başvurmam lazım kendimi yetim gibi hissettim😂😂
Tamaaam bişey yok ağlama üzülme amma abarttın... Ayyy en sinir olduğum laf kalkıp öldüresim geliyo ya
Bunun böyle olacağı zaten belliydi boşuna üzülme lafı :) gıcık olurum
Hayat sana her zaman gülmez biraz da sen gıdıkla
Boş ver kafaya takma
Sinan Engin’in o meşhur sözü 😃
Güzel kızlar yalnızdır
Olur öyle hayat, bu cümleden nefret ederim 😅😅
üzülme büyüyünce unutursun.
Hayat her şeye rağmen devam ediyor.
zaten b*oka benziyordu kanka o çocuk djsdj
Var bunda da bir hayır 😃
Hayirlisi bide yanlis anlamada
Olur öyle şeyler