Mutlu olmayı bilmiyorum nasıl mutlu olabilirim?

mutlu olamıyorum çevremdeki herkes mutlu olmayı bi şekilde başarabiliyor çoğu kişinin manitası var mutlu eğleniyorlar bazıları dersleriyle mutlu kimi parası var mutlu ben elit lüks bir site de yaşıyorum ama mutlu değilim eskiden böyle bir sitede yaşamak nasıl bir duygu acaba derdim
eskiden her şey daha güzeldi böyle bir sitede yaşamak hayaldi o zamanlar elektrikler gidince de mutluyduk şimdi kışın bile girebileceğim bir havuz var ama mutlu değilim çocukluğumu özledim...
bundan tam 2-3 yıl önce yaşadığım olaylar travma olarak kaldı sonra kendime kitaba derse verdim ailem falan çok mutlu işte ders çalışıyorum diye ama sonra sıkılmaya başladım kafayı yiyorum her gün çalışmaktan yorulmuştum ama çalışmazsam da bu şehirden gidemicektim hayalini kurduğum mesleği yapamayacaktım...
bilmiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl mutlu olabilirim eskileri özlemeye başladım aklımdan film şeridi gibi geçiyor ağlıyorum gözlerim doluyor iyi değilim bunu da biliyorum ne yapmalıyım sizce nasıl mutlu olabilirim nasıl başarabilirim?
Mutlu olmayı bilmiyorum nasıl mutlu olabilirim?