Bir insan hata yapmaktan korkmamalıdır.. Asıl korkması gereken şey yanlış yapmak.. Çünkü çok fazla korkmak, yanlışı getirir..

Bir insan hata yapmaktan korkmamalıdır.. Asıl korkması gereken şey yanlış yapmak.. Çünkü çok fazla korkmak, yanlışı getirir..

Hata yapmaktan korkmam bir dolu hatam var ve bu şekilde yaşıyorum.. İnsanım ben ve hatalarımla da yaşamayı biliyorum.. Bana kalırsa herkes öyle yapabilmeli.. Keyifli günler..
Hata değil de sonunun uçurum olduğu bir şeye körlemesine gitmemeli insan
Hatayı ne uğruna yapacağın önemli kimi zaman gelir ki bedelini bile sırtlamak zorunda kalırsın. Ama bu bedele hazırlıklı olduğun için pek koymaz.
Korkmam hataysa benim hatam der geçerim. Pişman olmayanda gerek yok. Neticede benim kararım
Cevap
29Cevap
Bu adama hayranlığın sorulardan okunuyor 😅 hayır sonunda bedel yoksa benim açımdan korku da yoktur
Çok severim 🖤görsel ararken karşıma çıkınca bi bakmışım bunu koymuşum. Hiç farkında olmadan 😬😬😂
Hata yapmak yaratılış kodları gereği insana has bir özelliktir. Her insan hata yapmaktan korkar ama her insan hata yapar.
Hata yapmaktan korkmam, bedeli sonucu ne olursa olsun.
Hayır korkmam
hata yapmaktan korkmuyorum.. hata yaparak doğruyu bulabilirim ancak ve ancak yoksa nasıl bulacağım ki doğruyu..
Hataların insanı doğruya ulaştıracağına inanırım ben. O yüzden hata yapmaktan korkmam ve çekinmem
Asla korkmam çünkü hayatta başıma gelen her seyinybir sebebi var hepsi beni bir yerlere götürmek için başıma geliyor
Hata yapmaktanda yanlış yapmaktanda korkarım bedeli olmasa bile hatalar silsilesi yanlışları doğurun düşüncesindeyim
Korkarım tabii ki bu yüzden hiçbir şey yapmaya karşı girişimim yok inanılmaz derecede korkuyorum hata yapmaktan
Hata yapmaktan korkmuyorum. Hatalarimdan ders cikartiyorum. Bunlari tekrarlamamak gerek. Ayni seyleri yapiyorsan hata olmaktan cikiyor.
İnsan hata yapmadan doğrusunu öğrenemez o yüzden korkmam hata yapmaktan
Sonunda bedel bile olsa hata yapmaktan korkmam hata yapmadan bur şey öğrenemezsin
Hatalar gelir beni bulur hata yapmaktan korkarım. Her hatanın bir bedeli vardır.
Korkarim evet. Tek kursunla buyumus biriyim. Hayatimdaki hersey icin sadece tek bir hakkim olur genelde. Onun psikolojisi var.
Hata yapmayı sevmem
Hata yapmamaya calisiyorm
Korkmam. En fazla ne olabılır kı?
Amaan inceldıgı yerden kopsun.
Görsel ne alaka be fosıl :)
Hep böyle acıklama yap bana helal 😂😂
Sen bu yemi yine yedin ya 😂
Tamam tamam sakin ol geçti 😂😂
Arkadaşlarda var silah hatta birisi pompalı almış bugun onu anlattı durdu.
Lazımsa çözeyim sana bi dabanca 😂 atacaklarının içinde su tabancası falan var fark ettin mi 😂
Füze mi? İnşallah bulursun ya 😂
Bakkal amcaya sor torpil falan vardır belkı 😂
Evet füze 😤valla var yaa sinirimden gülüyorum şu an bir insan nasıl bu kadar sinir bozucu olur🤦♀️olsun füze bulamam belki ama diğer seçeneklerden her hangi birileri olabilir. 😬😬Torpilmiş valla sen uyurken yatağının altına 20 30 falan koyup patlatmak ne kadar muhteşem olurdu 😂😂bak el bombası yapımını öğreneyim ben😬😬senin yüzünden psikopata bağladım 🤦♀️🤦♀️😂
Güzel hayallerın var bak. Yatağın altına 30 tane falan torpil 😂
Sen 10 torpili aynı an da patlat 20’si eksik kalsın fosil 😂
Peygamber gibi adamım degıl mı hadı evet de 😂
Gözlerde gitmiş 🥺
Şeytan mı 4 sene önce staj yaptı o benım yanımda 😂
Sen sakarsın ya o kaşıkta ki suyu dökersin sen 😂
Yoo beni bir kaşık suyla bogdun en son. Duruyor orada
Ben neden kaldırayım fosil :) yok ben yapmadım
Yine 300 yıllık şarkıya gitmiş ya 🤦🏽
Allah bilir yalın şarkısıdır 😂 yalın ilk çıktığı zamanlar hem de 😂
Merak ettim bak 🤔 hadı sorsana şimdi
Sakarlık yapma fosil , görüşürüz
Korkarım
Korkuyorum evet
Hareket etmekten korkmam
amacıma ulaşmışsam yaparım.
Kesinlike bir hata bin özüre bedel
Evet hata yapmaktan korkarım
Hata yapmaktan korkmam.
Orhan baba Hatasız kul olmaz diyor
Korkmam.. ne bedeller ödedim ama hala korkmuyorum
Hataları ve yasakları seviyorum
Korkmayan çok hata yapar
Benim güzel hatalarım var ^_^ mutluyuz :)
İnsan hata yaparak doğruyu bulur.
Bedel olmazsa korkulmaz.
Korkmam, her bedel ödenir.
Biz bedeli Türkiye'de doğarak ödedik
Hayır korkmam
Hata yapmadan öğrenemeyiz
Kimse kormaz ozamn
Hataya göre değişir
Korkmam
düşünürüm öyle yaparım , cahil cesaretine girmem
hata yapmam.
Korkarım