- Bunu ben neden yaptım? - Keşke yapmasaydım. gibi gibi söylemleri birçoğumuz yapıyoruz gibi.

Duygular zirvede ya da çöküşte olduğunda, daha sık rastlıyoruz. Biraz düşünsek, daha iyi sonuçlar elde ederiz sanki?
Sen de durumlar nedir?
- Bunu ben neden yaptım? - Keşke yapmasaydım. gibi gibi söylemleri birçoğumuz yapıyoruz gibi.

Duygular zirvede ya da çöküşte olduğunda, daha sık rastlıyoruz. Biraz düşünsek, daha iyi sonuçlar elde ederiz sanki?
Sen de durumlar nedir?
Yaptığım bir şey var "neden yaptım ki" diyorum, kendimi suçluyorum ama olan oldu artık önüne bak, gözünü aç, ahmaklık yapma, tekrarı olmasın diyorum. O yolda ilerliyorum bakalım, önüme engeller çıkmazsa.
Yapmadım diyen de yalan söyler. 😌
Katılıyorum Aslancık 💪🏻
Bende bu sıralarda durumlar stabil 😬😬
Aslında çok istiyorumdur ama bir türlü yapamıyorumdur. Neden olduğunu bilmiyorumdur.
Hem engel olamıyorum ama bir yandan yapmamam gereken bir durum.
Çıkamıyorum işin içinden. Yapsan keşke yapmasaydım olacak bir durum ama yapmasan da keşke olacak bir durum.
Labirent gibi hiç bir şekilde çıkış yok. Bende uğraşmıyorum çekildim bir köşeye çıkmaya uğraşıp kendime zarar vereceğime saklanıp kendimi koruyorum..
Bu da bir çözüm 😬
Abartma 😬
Tamam tamam abartt 🙄
Başım ağrıyor yoksa görürdün hevesi 🧐
Dedim 🤕
Ne oldu Serap 😂😂😂😂😂😂😂😂 hahahahahahah
Olsun😂 beni gömerken, kendini de gömdün ve beni övdün 😂😂
En son 3 ya da 4 ay önce oldu sanırım. Artık daha bilinçli ve temkinliyim bu konuda. Çoğu şeyin farkına varıyorum yavaş yavaş ve bu uzun zamandır devam eden bir süreç olduğu için bayağı bi yol kat ettiğimi düşünüyorum. Başlarda daha fazlaydı tabii.
Var var olmaz mı bazen uyarı aldığım oluyor sonradan... ama olduğum gibiyim bende fazla haddini aşmadan... ne bileyim uzaklaşıyorum oradan hemencecik.
Cevap
8Cevap
Hep bir nedenim var, anlamsız gereksiz olduğunu bilerek sebebini bilerek anlamsız gereksiz şeyler yaptığım oldu.
Olmuyor ama bazen aşırı duygusal oluyorum bazen tam tersi
Oluyor ozellikle son zamanlarda fazla duygusalim ve anlamsiz seyler yapiyorum yaparken anlamiyorum ama sonrasinda ne yapiyorum ben kendine gel falan diyorum. Hormonlarla alakali sanirim
Evet, bence de hormonlar. Derin derin nefes al 🧘🏻♀️🧘🏻♂️
Zamanında olmuştu. Hızlı gitmemem gereken bir yolda, bazı şarkılara yenik düşüp fazla hızlı gittiğim.
Çok çok yorgun olursam dikkatsiz hareketler yapabilirim farkında olmadan
Evet istem dışı olsa da bazen garip davranışlar sergilediğim oluyor
Genelde her davranışımın altında bir neden ararım bu yüzden ne kadar saçmalasam da bir neden bulabiliyorum. Tabii bu nedenden kastım bahane değil, öz eleştiri diyebiliriz.
İyi geceler yengeç🌼 evet, olmuyor değil sonradan gelen o pişmanlık hissi tarif edilemez bir duygu...
İyi geceler, hoş geldin Ebru.🐼
Pişman olmayacağımız şeyler yaşamamız dileğimle tekrardan iyi geceler 🎈
Hos buldum hoş buldumm
Sen meditasyon falan mı yapıyorsun aşırı pozitifsin ben de istiyorum:/
Olumlama dersek daha doğru olur. İstediğin şeylerin kendine çekme mantığı ile bakabilirsin.
Yapman gerekenleri anlayabildiğim kadar anlatıcam.
Odan loş ışık olsun, sırt üstü uzan avuç içlerin yukarı baksın ve gözler kapalı olsun.
Şimdi nefes egzersizleri yapacağız, 7 saniye burundan derin nefes al (yavaş olsun) ve 1 saniye tut. 5 saniye de o nefesi bırak. Bu işlemi 7 kere tekrar et.
Her nefes aldığında, pozitif enerji ile dolduğunu hisset. Zihninde pozitif enerjiyi burnundan içine çektiğini imgele.
Nefesini ağzından verdiğinde negatif enerjiden kurtulduğunu hayal et, hisset.
Buraya kadar okey ise şu an nefesini normal alabilirsin. Şimdi sen hayatında nasıl bir ebru istiyorsun? O Ebru'yu düşün, istediğin güzellikleri şu an yaşıyorcasına hisset.
(Gelecek zamanda o hisleri yaşıyacam değil, işlem sırasında yaşa)
Olumsuz düşünceler aklına gelebilir, onlara kafa yorma, arkasına hemen olumlu bir düşünce gönder.
Artık sen de pozitif enerjiyi nasıl depolayacağını biliyorsun.
Ve bunu yaparken, kendine inan!
İNSAN HAYAL ETTİĞİ HER ŞEYİ YAPABİLİR
Tuncay Yeşilpınar takibindeyim bunları yaptım birçok defa o an için evet iyi geliyor ruhuma falan ama bazen vücudum o kadar gevşiyor ki ruhum çıkacak gibi hissediyorum bi korku basıyor😅 orada öylece bırakıp gidiyorum. Bazen oluyor diye seviniyorum bazen olmuyor diye sövüp geçiyorum aslında sıksık yapsam iyi olacak ama işte yapamıyorum
Ruhun çıkması, astral seyahat için hazır olduğun anlamına da çıkıyor. Korkuyu Yener isen yeni maceralara atılabilirsin.
Ruhum çıkmıyor sadece çıkacak gibi oluyor maceralar keşke o kadar kolay olsa... ben o sorumluluğu alamam cesaretim yok akıl sağlığımı falan yitiririm herhalde🙄 astral seyahat yapabilen insan sayısının çok nadir olduğunu düşünüyorum bunun için önce çakralarını açman gerekiyor maneviyat gerektiyor ben de bunlardan yok
Yok diye, sanki hiç var olmayacak gibi. Kontrolü eline al!
Ben müsade isteyeyim. İyi gecelerin olsun
Haklısın.
iyi geceler, bol çalışmalar💃
Bir şeyi yapmadan en az 50 kere düşünüyorum ve bu huyumu bırakamıyorum o yüzden hiç öyle bişey yaşamadım, sanırım biraz garanticiyim o yüzden
Evet nedensizce agresif hissettiğim zamanlar oluyor bazı insanlara karşı. O da artık alışkanlık olmuş diye düşünüyorum kendimde bir hata göremiyorum
Bunu ben neden yaptım diyorum. Mesela bugün hasetçik olan bir akraba ile görüşmedim ve iyi ki de görüşmedim diyorum.
Evet oluyor yaptıktan sonra keşke yapmasaydım diyorum bazen
Yani ben de genel olarak her sene oluyor o stabil gitmiyor
Arada sırada oluyor. Sonra yapmışsam vardır bır sebep der gecerım
Kızlardan uzak durmak benim için en iyisi
Bana göre olmayan bir kızla konuşursam diyorum
Boşluğuma denk gelebiliyor dikkatsizce hareket edebiliyorum.
Sürekli oluyor bazı şeyleri ufak şeyler bile olsa düşünmeden yapıyorum
Benim çok oluyor ya sonra bütün bir gün oflayarak dolasıyorum
Kendini suçlama ve kocaman sarıl 😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬
Hayat felsefem keşke dememek üzerine kurulu olduğu için aman olduysa da oldu yani napim diyip geçiyorum.
Biriyle anlamsız küsesim geliyor niye bilmiyorum
Daha çok ne anlarda küsesin geliyor? Tartışma esnasında mı, yoksa ilgisizlik olur veya benzeri davranışlar.
Hiç bişey olmadan durduk yere gıcık olabiliyorum
Anladım, ilginç.
Neyi neden yaptığımı anlamasam da gülüp geçiyorum genelde pişmanlık benlik değil
Oluyor... Öfkeli iken.
Evet oluyor oldu
Bazen sacmalarken kendimi taniyamiyorum
Kesinlikle oluyor
Sen öyleymisin bendede oluyoda
Evet maalesef çok oluyor 🙄
Bazen dengemi bozulabiliyor maalesef..
Evet mesela az önceki gibi
Cok varrrr sonradan kendimi sorguladigim elbette
Oluyor o durumlar
son zamanlarda olmadı
Oluyor