Ben bazen yapıyorum kabul belki biraz vicdan rahatlatması diyebiliriz 😂

Ben bazen yapıyorum kabul belki biraz vicdan rahatlatması diyebiliriz 😂
Ben bahane bulmam. ve zaten bir şeyi yapıyorsam da mutlaka gerçekten istemişimdir.. o zaman da söylerim şundan dolayı yaptım diye iyi ya da kötü olsun fark etmez
Evet mesela cips zararlı diyorlar. Yalan😄 Yedigimiz içtiğimiz bazı şeylerin içinde de cipsin içindeki maddeler var. Cipsi zararlı diye dışlamak olmaz. Birinin cipse sahip çıkıp yemesi gerekiyor diyip cips yemeye devam ediyorum
Bahane aramam ve bulmam, istediğim her neyse iyi olsun veya olmasın, kötü ve hatalı da olabilir bunu inkâr etmeden net bir tavırla yapmayı seviyorum çünkü bahane aramak insana kambur gibi yük oluşturuyor.
Kimine göre kötü olan belki de bana göre hiç kötü değildir o yüzden de istediğimi yapıyorum çok uç şeyler değilse bahane falan yok canım istedi yaptım oluyor
Cevap
9Cevap
Yapıp pişman olmak daha iyi diyorum tecrübe etmiş olurum nsjsj
Kötü bir alışkanlığım yok.. Oyüzden böyle bir şey yapmıyorum..
@oɿƚꙅɘɒm aşk olsun bu kötü bir alışkanlık mı.. 😅
@oɿƚꙅɘɒm tamam şimdi oldu.. 😍
Evet bulurum, yapmak istediğim kötü şeylerin iyi taraflarını düşünerek kendimi tatmin eder sonra da yaparım.
Bir nebze rahatlatıyor bizi 😂
0,20g/l Alkol dahi 1 saat istiyor yok olmak için. Yarim saat kana isleme süresi ile ortalama bir 1,30 saat sürer.
Bende bazen kendi kendime bahane üretirken buluyorum, iyi olmayan seyleri yapmak isterken.
maalesef alkol , sigara hiç kullanmadım, kokusunu beğenmediğim için.😄
En temizi vala ama bulaştık bir kere 😂
Çok fazla sigara kullanıyorum ve sabah saatlerinde öksürük tutabiliyor. Bu durumlarda yine sigara içiyorum ve içerken "Ciğerim açılmadı. Açılsın rahatlarım" diyorum. 😂
Bazen evet. Kafada aklıyorum ki bu en çok yemek isle ile alakalı oluyor. Zararlı şeyi bu son diye tüketmek istiyorum.
Genelde sigara içmek istediğim zaman oluyor kahve, çay, yalnız kaldığımda vs bahanesi bol bir ritüel haline gelmiş durumda.
Kötü olan hiç bir şey yapmıyoruz mfmffm çok ayıp
hayır sevmiyorum öyle şeyler hiç bana göre değil
Tatlı yiyorum mesela aslında yememen gerekiyor o an o kazanıyor sonra pişman oluyorum öyle 😄
Evet te bunun gibi bir şey için hiç uretmedim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Seviyorsam kötü olsa bile yapıyorum :D Bunu yaparken keyfime bakarım kendimi telkin etmem.
Bir yudumcuktan bir şey olmaz ya dhjdjdjdjd
Hahah geldi benim kafa yapısı 😂😂
Bahane üretmem. Bazen keyfi ve bilerek yaparım :d
Güzel de oluyor ama 😂
Kesinlikle😅
BAHANE popo GİBİDİR HERKESTE BULUNUR
Sigara için çok yapıyorum bunu 😂😂
Bu aralar, çoğunlukla
Hayır bile isteye farkında olarak yaparım
Evet çoğu zaman özellikle sigara konusunda
Anlık oluyor
hayır bahanem olmaz