Beyler biz iltifat etmiyor muyuz kızlara?
Niye ediyoruz madem karşılık bulmuyorsa
Beyler biz iltifat etmiyor muyuz kızlara?
Niye ediyoruz madem karşılık bulmuyorsa
Ne yapacakmışsınız?
Ne kadar köfte o kadar ekmek.
Kadınların gôtlerini kaldırmaktan başka bir işe yaramıyor iltifatlarınız.
Bırakın biraz da onlar ilişki için emek versin, sorumluluk alsın.
Onlar da gtumuz kalkmasın diye iltifat etmiyorlarmış
Böyle saçma bir düşünceyi sadece Türk kızlarında gördüm
Türk kızında vajina göğüs var ya kendilerini dünyanın üst varlıkları olarak gördükleri için erkeklerden bekliyorlar herşeyi onlar hiç bir şey yapmasın erkekler yapsın durumundalar
Harbiden de kendilerini tanrı olarak görüyorlar galiba evrende tek falan
Bunlar türk kızları işte adam insanlık yok karakter kişilik yok kanalrı mayaları bozuk ego tavan g.. t kalkık burun havada en çirkini bile ben dünya geüzliyim diye geziyor daha ne olacak bu zaman kadar türk kızlarıyla işim olmadı bu saatten sonrada olmaz evlenecek olursam eğer yabancı kızla evlenecem zaten türk kızı yardım istesin su istesin vermem asla artık türk kızalrına acımıyorum tecavüze uğramış öldürülmüş asılmış kesilmiş dövülmüş hakediyorlar çünkü kendileri yapyıor bunu türk kızları düzelmedikçe bu böyle gidecek daha beter olacak ortalık o.. buu kaynıyor namuslu edepli kız kalmadı
Sen benden daha doluymuşsun kral
Delirttiler beni iyicene artık türk kızlarına sayıp sövüyorum ele alınacak halleri kalmadı her psiliği yapıyorlar kendileri ama hiç bir şey yapmamış gibi devam ediyorlar bir şey oldu mu da yaygarayı koparıyorlar beter olsunlar cehenneme kadar yolları var benden uzak olsunlarda artık acımıyorum üzülmüyorum ohh iyi olmuş beter olsun diyorum gördüklerime de onlar herşeyi hakediyorlar
Doğru olana hiç bir şey olmaz Allahın izniyle ama doğru olmayana her şey olur o yüzden olana üzülmek niye olmuş niye etmiş denmez doğru durmamış olmuş haketmiştir
Cevap
2Cevap
AA iltifat etmeyi severim erkek kadın fark etmez valla her insan ihtiyaç duyar iki güzel söze
He he kesin öyledir
Tanımadan yorum yapma gerçek kisiligimi biliyor sanki
Profilden görülüyor ama canım gizlemeyi unutmuşsun
"daha fazla üzerine düşme kendini bir b ok sanmasın" yazmışsın mesela
Ilımlı yaklaştığını hissediyorsan da demişim çekip alıyorsun direkt sen sana aynı ilgiyle karşılık vermeyen birinin üzerine gidip poposunu kaldırmaya devam eder misin o halde söyleyeyim edersen egosu şişer ve ve seni ezer
Kadınlar iltifat etmeyi bil bilmiyorlar ki skjlds
evet gurur kadar saçma ve kısıtlayıcı bişi görmedim
Erkeğe ne iltifat edilir bilemiyorum ödnskckf
O derece konudan uzaksınız yani kızlar
Karakter yapisindan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar