Bilmem işte her seyde bi fikriniz var. çok eminsiniz düşünce ve hissiyatlarınızdan. yanılsanızda kabullenmeme fikri. yok kesin öyle düşünüyor gibi laflar ediyorsunuz.
Onu bilemem. Fakat bir kadının sevgiye ve ilgiye de ihtiyacı vardır, sadece tek bakış açısıyla yürütülen her iletişim biçimi bir gün kesilir, sevmeyi sevilmeyi dene. İyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
seviyorlardır kendilerini
hergün 1000 mesaj sanada gelse seninde özgüven tavan yapar
Dış görünüş üzerine özgüven arttığı gerçek çünkü ve en küçük kusurun bile artık düzeltilmesi var, hem estetikte hem de bakımda.
Sitedeki ve sokaktaki dünya görmemiş abazalar yüzünden
Bizim yüzümüzden, yalayan o kadar *m canım var ki, bir yerleri kalkıyor.
Kızlarla ne ilgisi var
Her insanda da olabilir de. Bayanlar çoğunlukta
Niye olmayalım
Bilmem işte her seyde bi fikriniz var. çok eminsiniz düşünce ve hissiyatlarınızdan. yanılsanızda kabullenmeme fikri. yok kesin öyle düşünüyor gibi laflar ediyorsunuz.
Var evet fikrim, çok eminim hemde düşüncelerimden, yanılsam da hatamı fark ederim, ne yapalım şimdi
Yanılsanızda kabullenmiyorsunuz. Suçlu erkek oluyor nedense
Ama herkes bir değil ki
Hayret aynı düşüncedeyiz. herkes için demiyorum
Teşekkürler
Başka soru sorayım sana dürüst olduğuna inanıyorum.
Sor bakalım
Kızlara güvenme sorunu yaşıyorum. Cinsellik yaşayınca uzaklaşıyorum. Ciddi düşünemiyorum. Neden?
Onu bilemem. Fakat bir kadının sevgiye ve ilgiye de ihtiyacı vardır, sadece tek bakış açısıyla yürütülen her iletişim biçimi bir gün kesilir, sevmeyi sevilmeyi dene. İyi geceler
Anladım. Kaba bi soru oldu sanırım. gerisi teferruat demek istiyorsun. Sevince…bi şarkı vardı gerisini getiremedim iyi geceler
250gr power
Neden olmasınlar ne güzel işte
Bizim sayemizde