Kişilik & Karakter Gececi tayfa ne yapıyorsunuz? Nurbergin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bana uykular haram oldu desek yeridir bencee hadi güzel anılarımızı anlatalım zaman geçsin bari 🤣 Güncellemeler+1 yıl Hastanede çalışmıyorum yakınım yatiyor refakatciyim Gececi tayfa ne yapıyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun, uykumun gelmesini bekliyorum 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. İstanbula dönüş 0 7 Yorumla Nurbergin +1 yıl İyi yoluluklarr Yorumla s Taciiiii +1 yıl Teşekkürler sana da iyi refakatlerr🙃 Yorumla Nurbergin +1 yıl En sonuncu yolculugum çok kötü idi herkesin kafası trilyonken antalyaya gidiyordum bu saatlerde yolu yarilayip donmemiz disinda bir sorun yoktu🤣🤣 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yol yarılanmışken dönülür mü yaa😂😂 bu yolculuğum güzel geçiyoo valla herkeste delirme kafası var😂 Yorumla Nurbergin +1 yıl 50 kere kaza yapacaktık son anda kurtulduk🤣🤣 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Çekseydiniz kenara 😂 Yorumla Nurbergin +1 yıl Süren kişi... Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Böylehttps://voca.ro/1f3Xoon5xqUu 0 5 Yorumla Nurbergin +1 yıl Oha böyle güzel bir anı olamazzzz🤣🤣 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Astiğmat olmaman iyiymiş ben bu kadar telefona baksam ölürüm gjgh Yorumla Nurbergin +1 yıl O ne alaka ki Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Fazla telefona bakınca ortaya çıkar göz kuruluğu demektir seni hep gördüğüm için dedim sitede Yorumla Nurbergin +1 yıl O kadar göz önünde olduğumu bilmiyordum bide sürekli değilim Yorumla
8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 982 cevap paylaştı. Nurbergin, sana anı anlatırım sen de bana üç serum borçlusun. Doktora git bana rapor aldır üç gün, sana üç saat anı anlatacağım sdfd 0 4 Yorumla Nurbergin +1 yıl O serum bana da lazimm 8matador1180 +1 yıl Rapor lazım rapor üç gün kafa dinleyelim fgd Nurbergin +1 yıl Hemen söylüyorum doktor beye🤣🤣 8matador1180 +1 yıl 3 gun lütfen hhj
Yalnizkalpler4520 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Bende hastanedeyim 0 2 Yorumla Nurbergin +1 yıl Geçmiş olsunn Yorumla Yalnizkalpler4520 +1 yıl Sağol teşekkür ederim Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Acil şifalar diliyorum. 0 2 Yorumla Nurbergin +1 yıl Teşekkür ederim inşallah Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Hastalığı nedir? Bir de neyin oluyor? Yorumla
Gurbet_Kuşuu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hastane mi orası pastane mi 0 2 Yorumla Gurbet_Kuşuu +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Nurbergin +1 yıl Hastane Yorumla
VusLaaaaT Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Uykular ah ulan zalım uykular😀 0 1 Yorumla Nurbergin +1 yıl He yaaa Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Resme ters bakiyomusum awk 0 1 Yorumla Nurbergin +1 yıl Dusndisjcinsicns Yorumla
Gelbiikonuşcazzz Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. İyi nöbetler diliyorum 0 3 Yorumla Nurbergin +1 yıl Nöbet değil kii Yorumla Gelbiikonuşcazzz +1 yıl Her ne yapıyorsan kolay gelsin diyim o zaman Yorumla Nurbergin +1 yıl Teşekkür ederiiiim Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun ben aynı standart takılmaca 0 0 Yorumla
gizliliğeönem Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl burası neresi 0 1 Yorumla Nurbergin +1 yıl Hastane Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İne lan 0 2 Yorumla Nurbergin +1 yıl Neyy Yorumla Theseussz +1 yıl One diyorim kamera falan Yorumla
MustafaDsy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl Ankara mı bura 0 1 Yorumla Nurbergin +1 yıl Adana Yorumla
Emre0935 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Okey oynuyorum 0 2 Yorumla Nurbergin +1 yıl Aa çok mantıklı güzel zaman geçirir de burada oynanmaz kiii Yorumla Emre0935 +1 yıl Evet cok iyi vakit geçirtiyor geçmiş olsun yakınınıza Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Geçmiş olsun, uykumun gelmesini bekliyorum
İstanbula dönüş
İyi yoluluklarr
Teşekkürler sana da iyi refakatlerr🙃
En sonuncu yolculugum çok kötü idi herkesin kafası trilyonken antalyaya gidiyordum bu saatlerde yolu yarilayip donmemiz disinda bir sorun yoktu🤣🤣
Yol yarılanmışken dönülür mü yaa😂😂 bu yolculuğum güzel geçiyoo valla herkeste delirme kafası var😂
50 kere kaza yapacaktık son anda kurtulduk🤣🤣
Çekseydiniz kenara 😂
Süren kişi...
Böyle
https://voca.ro/1f3Xoon5xqUu
Oha böyle güzel bir anı olamazzzz🤣🤣
Astiğmat olmaman iyiymiş ben bu kadar telefona baksam ölürüm gjgh
O ne alaka ki
Fazla telefona bakınca ortaya çıkar göz kuruluğu demektir seni hep gördüğüm için dedim sitede
O kadar göz önünde olduğumu bilmiyordum bide sürekli değilim
Nurbergin, sana anı anlatırım sen de bana üç serum borçlusun. Doktora git bana rapor aldır üç gün, sana üç saat anı anlatacağım sdfd
O serum bana da lazimm
Rapor lazım rapor üç gün kafa dinleyelim fgd
Hemen söylüyorum doktor beye🤣🤣
3 gun lütfen hhj
Bende hastanedeyim
Geçmiş olsunn
Sağol teşekkür ederim
Acil şifalar diliyorum.
Teşekkür ederim inşallah
Hastalığı nedir?
Bir de neyin oluyor?
Hastane mi orası pastane mi