Diğer Ne yapıyorsunuz bakalım Akşam Akşam? ElmasSaraçoğlu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kalan küçük tablo da boş kalmasın diye dolduruyorum şu an 🩵🖌️ Ne yapıyorsunuz bakalım Akşam Akşam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alışveriş den geldim sen napıyosun 1 3 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Ben de tabloyu bitirdim Hayran Hayran bakıyorum Yorumla isimsizjargon +1 yıl Ellerine sağlık😊🙏🏼 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Sağol cansın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tr de eğitim işte özet görsel matematik değil sanattan ilerle 0 2 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Anlamadım? Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Hobi olarak yaptık bi Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tv izliyorum.Tablo güzel bu arada. 1 12 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Bitti daha güzel şu an Saol bu arada Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl 3-4 tane daha yaptım bir sürü farklı farklı orman bulutlu falan çok güzeller hepsi. Deniz de var acayip müthiş oldu bak bak hayran oluyorum 🌊 Yorumla mrfatbee +1 yıl Ressam olabilirsin..👍 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Ressam da olur sadece internetten satmada olabilir, resim hocalığı düşünüyorum bir de Koleji de falan güzel olur basit bir iş benim için teşekkürler 🤠 Yorumla mrfatbee +1 yıl Ben çöpten adam çizemiyorum.. Neresi basit yaaa😀 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Herkesin yöneldiği alan farklı işte boşverin çizememeyi 😂 Yorumla mrfatbee +1 yıl Ben de iyi bisiklet sürerim ama😀 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Ben de bisiklet hayranıyımdır kdjdjjsjd Yorumla mrfatbee +1 yıl Gel yarışak.😀 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Başlangıçtayım daha ben ln kdjdj Yorumla mrfatbee +1 yıl Arka tekerlerde destek var mı?😀 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Hayır abi ne diyon. Djjdkdjdndjdjd Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Çalışıyorum. ölü yıkıyorum mola yapayım dedim 1 0 Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Otruyos srn 1 3 Yorumla lvebdy +1 yıl Wuaow muhteşem Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Wuaaw sağol Yorumla lvebdy +1 yıl Ricaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iyidir sen? 1 4 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Tablo yapıyorum şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman kolay gelsin :) Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Sağolun zaten hemen biter çok oyalanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) o zaman erken biter umarım :) Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 656 cevap paylaştı. Sıkıldım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonsuzluğa uzanan fırça darbelerin var… 1 1 Yorumla LadyEbrar +1 yıl Ksjdjsjdedj Nasıl yürüme şekli bu kdkdjdjdd Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Tv izlemek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Napim ya sinir oldum 0 6 Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Niye niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanlae Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee sen nabün Yorumla ElmasSaraçoğlu +1 yıl Ben de Süslümanları savunanlarla uğraşıyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa Allah yardımcın olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senle knşmak isterim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Alışveriş den geldim sen napıyosun
Ben de tabloyu bitirdim Hayran Hayran bakıyorum
Ellerine sağlık😊🙏🏼
Sağol cansın
Tr de eğitim işte özet görsel matematik değil sanattan ilerle
Anlamadım?
Hobi olarak yaptık bi
Tv izliyorum.
Tablo güzel bu arada.
Bitti daha güzel şu an Saol bu arada
3-4 tane daha yaptım bir sürü farklı farklı orman bulutlu falan çok güzeller hepsi. Deniz de var acayip müthiş oldu bak bak hayran oluyorum 🌊
Ressam olabilirsin..👍
Ressam da olur sadece internetten satmada olabilir, resim hocalığı düşünüyorum bir de Koleji de falan güzel olur basit bir iş benim için teşekkürler 🤠
Ben çöpten adam çizemiyorum.. Neresi basit yaaa😀
Herkesin yöneldiği alan farklı işte boşverin çizememeyi 😂
Ben de iyi bisiklet sürerim ama😀
Ben de bisiklet hayranıyımdır kdjdjjsjd
Gel yarışak.😀
Başlangıçtayım daha ben ln kdjdj
Arka tekerlerde destek var mı?😀
Hayır abi ne diyon. Djjdkdjdndjdjd
Çalışıyorum. ölü yıkıyorum mola yapayım dedim
Ders çalişiyom
Sıkıldım 😔
Otruyos srn